Μπάρκας για Σέλτικ : «Είναι ένα όνειρο να έρθω σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη» (vid)

Μπάρκας για Σέλτικ : «Είναι ένα όνειρο να έρθω σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη» (vid)

Ο Βασίλης Μπάρκας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Σέλτικ, δείχνοντας τον ενθουσιασμό του για την μεταγραφή.

Ο Βασίλης Μπάρκας είναι εδώ και λίγες ώρες, ποδοσφαιριστής της Σέλτικ. Ο 26χρονος τερματοφύλακας αφήνει την ΑΕΚ μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας και είναι έτοιμος για την πρώτη του θητεία, εκτός Ελλάδας.

Μέσα από τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του σκωτσέζικου συλλόγου, ο Έλληνας πορτιέρο δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Μάλιστα, τόνισε ότι θέλει να κατακτήσει όσους περισσότερους τίτλους γίνεται.

Αναλυτικά, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είναι ένα όνειρο να έρθω σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και ανυπομονώ να παίξω για τη Σέλτικ. Ήρθα για να κερδίσω μετάλλια και τρόπαια. Θέλω να κερδίσω το 10ο συνεχόμενο πρωτάθλημα, και θέλω να μας βοηθήσω να παίξουμε στο Champions League. Αυτό θέλω».

Στην συνέχεια, είπε: «Ο προπονητής μου μίλησε για το κλαμπ, την πίεση εδώ και ότι θέλει να είμαστε πάλι πρωταθλητές. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ και νομίζω ότι αυτός και εγώ έχουμε μια πολύ καλή σχέση μέχρι τώρα.

Όταν έπαιξα εδώ (σ.σ. ως παίκτης της ΑΕΚ), θυμάμαι την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ήταν εξαιρετική. Δεν μπορούμε να παίξουμε με τους οπαδούς μας αυτή τη στιγμή, αλλά ελπίζω να συμβεί σύντομα.

Νιώθω καλά με την πίεση, εάν ένα παιχνίδι παίζεται σαν ένα φιλικό, δεν μου αρέσει αυτό. Δεν μου αρέσουν τα φιλικά παιχνίδια, μου αρέσει να παίζω υπό πίεση, μου αρέσουν τα ντέρμπι, μου αρέσουν τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ – αυτά είναι αυτά που ανυπομονώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ