Ροναλντίνιο : Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμά του

Ροναλντίνιο : Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμά του

Κατάθεση ψυχής μέσω Instagram έκανε ο Ροναλντίνιο δίνοντας το δικό του ξεχωριστό και συγκινητικό μήνυμα ευχαριστώντας τους πάντες για όσα του πρόσφεραν.

Ο Ροναλντίνιο πήρε την απόφαση σε ηλικία 37 ετών να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να βάλει τέλος στη λαμπρή καριέρα του. Μια καριέρα, γεμάτη τίτλους, συγκινήσεις, ξεχωριστές στιγμές, γκολ, ντρίμπλες, θέαμα… Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα μέσω Instagram στους φίλους του.

Ο σπουδαίος Ρόνι ευχαρίστησε τον Θεό για τη ζωή που του πρόσφερε, την οικογένεια και τους φίλους του. Παραθέτει περιληπτικά όσα έζησε κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας ευχαριστώντας παράλληλα τους συμπαίκτες και τους προπονητές του.

Το συγκινητικό μήνυμα του Βραζιλιάνου μάγου:

«Ευχαριστώ. Τον Θεό για τη ζωή που μου έδωσε, την οικογένεια, τους φίλους και το πρώτο επάγγελμά μου! Μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες αφιερωμένες στο ποδόσφαιρο, λέω αντίο στο σπουδαιότερο όνειρό μου, ένα όνειρο που βγήκε αληθινό! Έκανα ό,τι αγαπούσα για 20 χρόνια και 10 σαν βασική προπόνηση.

Έζησα έντονα αυτό το όνειρο που είχα από παιδί, σε κάθε στιγμή, ταξίδι, νίκες, ήττες, κριτική, Εθνικό Ύμνο, περπάτημα στη φυσούνα, αποδυτήρια, είσοδο στο γήπεδο, στηρίγματα που χρησιμοποίησα, καλές και κακές μπαλιές, αφιερώματα, παίκτες-σταρ που έπαιξα, αυτούς που θαύμαζα και αγωνίστηκα και εκείνους που δεν έπαιξα μαζί αλλά τους θαυμάζω μέχρι σήμερα!

Όπως και να’ χει, όλα ήταν υπέροχα. Ο πατέρας μου και η οικογένειά μου με υποστήριξαν πολύ, ήταν μια ομαδική δουλειά. Φτάσαμε στο τέλος με μια όμορφη ιστορία… με ξέρετε και γνωρίζετε καλά ότι είμαι ντροπαλός και δεν έχω την ευχέρεια να μιλάω πολύ, αλλά πρέπει να σας πω ευχαριστώ πολύ, από καρδιάς. Επειδή έκανα ό,τι αγάπησα, με τη βοήθεια όλων, προπονητών, με τις οδηγίες τους, ηγετών, του οδηγού λεωφορείου, της ντουλάπας μου στα αποδυτήρια, της μπάλας, του διαιτητή και του Τύπου. Ευχαριστώ, χτίσαμε την ιστορία μαζί, χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν πιθανό…

Τον Μάρτιο θα κάνουμε μια ανακοίνωση για τον αποχαιρετισμό και τα νέα βήματα από δω και πέρα. Η διάσημη φράση «gracias vieja» ήταν και θα είναι η πηγή έμπνευσής μου για πάντα! Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματά σας και τη στοργή. Μια δυνατή αγκαλιά, ήμουν πολύ χαρούμενος που έκανα αυτό το σπορ τη ζωή μου και το επάγγελμά μου».

https://www.instagram.com/p/BeEc4FpHjdZ/?hl=el&taken-by=ronaldinho

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ