Το «μαγειρείο» επιβεβαιώθηκε: Η ΕΠΟ ψήφισε τελικό για 12 Σεπτεμβρίου – Θα επιτρέψει την παρανομία η Λίγκα;

Το «μαγειρείο» επιβεβαιώθηκε: Η ΕΠΟ ψήφισε τελικό για 12 Σεπτεμβρίου – Θα επιτρέψει την παρανομία η Λίγκα;

Επιβεβαιώθηκαν οι μεθοδεύσεις των παράκεντρων της ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στις 12 Σεπτεμβρίου. Με 11-4 πέρασε το πραξικόπημα, το οποίο δεν πρέπει να επιτρέψει η Super League.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο στα χειρότερά του. Στο κατώτατο σημείο της ιστορίας του. Με την πιο φαιδρή διοίκηση της ΕΠΟ, να παρασύρει το σπορ στο δικό της επίπεδο. Κόντρα στους νόμους, τους κανονισμούς, τις οδηγίες/εντολές της UEFA και της FIFA. Κόντρα στην ίδια τη λογική και στο προφανές. Βάζοντας μπροστά τις εξαρτήσεις και τις εντολές του ποδοσφαιρικού παρασκηνίου, λοιπόν, η ΕΠΟ ψήφισε να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου στις 12 Σεπτεμβρίου, με ταυτόχρονη αναβολή της Super League.

Η απόφαση είχε προαναγγελθεί από τη συμμορία των media που στηρίζει την «Εξυγίανση» και επιβεβαιώθηκε κατά γράμμα στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία συνεδρίαση τη Δευτέρα, με σκοπό να αποφασίσει για το πότε και το πού της διεξαγωγής του τελικού. Μια απόφαση που είχε ήδη παρθεί, λοιπόν, υπερψηφίστηκε στο συμβούλιο, με το γνωστό «συνεργείο» να πετυχαίνει τον στόχο του. Κόντρα στην ξεκάθαρη θέση της Super League, πως η πρεμιέρα δεν μπορεί να αναβληθεί.

Σε ψηφοφορία τέθηκαν δύο προτάσεις. Η μία πρόταση της ΕΠΟ και των παράκεντρων για διεξαγωγή του τελικού στις 12 Σεπτεμβρίου. Και η δεύτερη έγινε από τον πρόεδρο της Super League και αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, ο οποίος πρότεινε να καθίσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι, η ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, η Cosmote στο ίδιο τραπέζι και να βρουν την καλύτερη ημερομηνία.

Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε με 11 «ταγμένα» μέλη της ΕΠΟ να ψηφίζουν διεξαγωγή του αγώνα στις 12/09. Αγραφιώτης (Ολυμπιακός), Μπουτσικάρης (Παναθηναϊκός), Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Ασλανίδης (ΑΕΚ) ψήφισαν υπέρ της πρότασης του Μπουτσικάρη, ενώ ο πρόεδρος της Εκτελεστικής, Βαγγέλης Γραμμένος ψήφισε… λευκό!

Είναι σαφές, πλέον, ότι η Super League θα πρέπει να πάρει άμεσα θέση για το πραξικόπημα της ΕΠΟ, που πλήττει άμεσα το πρωτάθλημα. Εάν δεν το κάνει, κόντρα στην ομόφωνη απόφαση που πήρε στη ΓΣ της Δευτέρας, τότε θα αποδείξει ότι όλα ήταν προσχεδιασμένα και ένα κακοστημένο παιχνίδι.

Πλέον, είναι σαφές ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να συνεχίσει να… εξαρτάται από τους διαφορους απίθανους προέδρους των ΕΠΣ, που δείχνουν με κάθε τρόπο ότι στόχος τους δεν είναι το καλό του αθλήματος. Αλλά το συμφέρον και η ικανοποίηση των επικεφαλής τους των «παρατάξεών» τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ