Οικονόμου : «Μία πραγματικά μεγάλη ευκαιρία και μία συναρπαστική πρόκληση»

Οικονόμου : «Μία πραγματικά μεγάλη ευκαιρία και μία συναρπαστική πρόκληση»

Ανυπόμονος για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του εμφανίστηκε ο Μάριος Οικονόμου λίγο μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην Κοπεγχάγη.

Παίκτης της Κοπεγχάγης είναι με κάθε επισημότητα ο Μάριος Οικονόμου από το απόγευμα της Πέμπτης. Ο Έλληνας αμυντικός πωλήθηκε στην ομάδα της Δανίας από την ΑΕΚ, έναντι σχεδόν ενός εκατ. ευρώ και υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2023. Στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Οικονόμου δεν έκρυψε τη χαρά του αλλά και την ανυπομονησία του για το νέο βήμα στην καριέρα του.

«Η Κοπεγχάγη είναι ένα γνωστό κλαμπ στην Ευρώπη και το είδα ως μία πραγματικά μεγάλη ευκαιρία και μία συναρπαστική πρόκληση να έρθεις σε μία ομάδα όπως ο Κοπεγχάγη. Φυσικά και έχω παρακολουθήσει το σύλλογο. Ο Ζέκα επίσης είναι εδώ μερικά χρόνια και τα πάει καλά. Ελπίζω ότι κι εγώ θα συμβάλω στις επιτυχίες του συλλόγου. Ανυπομονώ να βιώσω το γήπεδο και την πόλη και φυσικά να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο τεχνικός διευθυντής των Δανών, Στάλε Σολμπάκεν σχολίασε σχετικά: «Αφού αποχώρησε ο Παπαγιανόπουλος, ψάχναμε κάποιον που θα μπορούσε να συμπληρώσει την κεντρική μας άμυνα και θα αγωνιστεί μαζί με τους Νέλσον, Ραγκνάρ και Μπιέλαντ. Ας ελπίσουμε ότι θα παίξουμε ξανά και τη νέα σεζόν πολλούς αγώνες. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε επίσης να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες σε αυτή τη θέση. Τώρα πιστεύω ότι θα είμαστε.

Ο Μάριος είναι ένας συμπαγής αμυντικός που έχει πολύ καλό συγχρονισμό στις μονομαχίες του και σωματικά είναι δυνατός. Ερχεται με μία καλή εμπειρία, παίζοντας σε υψηλό επίπεδο τόσο στην Ιταλία, όσο και στην Ελλάδα. Εχει συνηθίσει να παίζει για ένα κλαμπ όπου υπάρχει πίεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ