Οικονόμου : «Πρέπει να συνηθίσω τον τρόπο παιχνιδιού της Κοπεγχάγης»

Οικονόμου : «Πρέπει να συνηθίσω τον τρόπο παιχνιδιού της Κοπεγχάγης»

Ο Μάριος Οικονόμου αγωνίστηκε βασικός με την Κοπεγχάγη στο φιλικό με τη Λίνγκμπι και μίλησε για την εξέλιξη του αγώνα, δηλώνοντας ότι πρέπει να συνηθίσει τον τρόπο παιχνιδιού της νέας του ομάδας.

Ο Μάριος Οικονόμου εδώ και λίγες μέρες άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, καθώς αποκτήθηκε από την Κοπεγχάγη. Μάλιστα, αγωνίστηκε βασικός στο χτεσινό (7/9) φιλικό με την Λίνγκμπι που έληξε 2-2.

Ο 28χρονος δήλωσε ότι η Κοπεγχάγη έδειξε βελτιωμένη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο ίδιος παραδέχτηκε ότι θα χρειαστεί χρόνο για να συνηθίσει στον τρόπο παιχνιδιού με τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνούς στόπερ:

«Όλα εξελίχθηκαν τόσο γρήγορα. Μόλις έφτασα εδώ, υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο και τώρα αγωνίστηκα βασικός. Απλώς πρέπει να συνηθίσω τον τρόπο παιχνιδιού στην άμυνα μας. Αλλά έχω τους συμπαίκτες μου οι οποίοι με βοηθούν πολύ. Έχω δει πολλά βίντεο και μου εξήγησαν πως πρέπει να λειτουργεί η ζώνη στην άμυνα μας.

Είχαμε διαφορετική εικόνα στα δύο ημίχρονα. Δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ μετά από δύο δικά μας λάθη. Αλλά στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοση μας και περιορίσαμε καλύτερα τις αντεπιθέσεις τους στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν έχει μεγάλη σημασία το αποτέλεσμα.

Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αλλά υπάρχουν καλά πράγματα που πρέπει να κρατήσουμε. Τόσο για τον εαυτό μας, όσο και για την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ