Χατ τρικ στο ντεμπούτο του ο Γιακουμάκης!

Χατ τρικ στο ντεμπούτο του ο Γιακουμάκης!

Χατ τρικ πέτυχε ο Γιώργος Γιακουμάκης στην πρεμιέρα της Eredivisie, με τη Φένλο να κερδίζει εκτός έδρας με το εντυπωσιακό 5-3! Έφεραν «τούμπα» το ματς σε 22 λεπτά οι φιλοξενούμενοι!

Δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ντεμπούτο στην Ολλανδία ο Γιώργος Γιακουμάκης! Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ κατάφερε να σκοράρει τρία γκολ στην πρεμιέρα της Eredivisie, καθώς η Φένλο επικράτησε εκτός έδρας κόντρα στην Εμέν με 5-3!

Παρότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν πίσω στο σκορ με 2-0 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, κατάφεραν να πάρουν μία πολύ σημαντική νίκη, έχοντας πρωταγωνιστή τον Έλληνα επιθετικό. Ο 25χρονος ήταν αυτός που έδωσε το σύνθημα της ανατροπής, μειώνοντας στο 50′, ενώ 15 λεπτά αργότερα έφερε το ματς στα ίσα από τα έντεκα βήματα.

Ο πρώην φορ της Ένωσης ήταν αυτός που έκανε και τη μεγάλη ανατροπή, καθώς μόλις επτά λεπτά αργότερα έκανε το 3-2, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν τέσσερα λεπτά αργότερα, ωστόσο με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, η Φένλο κατάφερε να κερδίσει με 5-3 και να κάνει ποδαρικό με το δεξί στη νέα σεζόν της Eredivisie.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ