Το χρυσό δίδυμο που οδηγεί τους Νέους του Ολυμπιακού στην κορυφή!

Το χρυσό δίδυμο που οδηγεί τους Νέους του Ολυμπιακού στην κορυφή!

Οι Βάρκας και Βοϊλης έχουν πετύχει 19 γκολ σε 17 αγώνες στο Πρωτάθλημα SL K-20.

Γιάννης Βάρκας και Αλέξανδρος Βοϊλης με τα γκολ τους οδηγούν την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού στην κορυφή του Πρωταθλήματος SL K-20.

Η ομάδα του Ολυμπιακού είναι σε απόσταση αναπνοής από την 1η θέση και στο κυνήγι του 4ου συνεχόμενου πρωταθλήματος με τους δυο επιθετικούς της να σκοράρουν κατά βούληση.

Ο Γιάννης Βάρκας που είναι γεννημένος το 1998 έχει πετύχει έως την 18η ημέρα της διοργάνωσης 9 γκολ, ενώ ο Αλέξανδρος Βοϊλης που είναι γεννημένος το 2000 έχει 10 και είναι πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού.

Ο Βάρκας έχει σημειώσει 2 γκολ κόντρα στη Λαμία και στον ΠΑΣ Γιάννινα και από ένα απέναντι στην ΑΕΛ, στον Λεβαδειακό, στον Πλατανιά, στον Απόλλωνα και στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Βοϊλης έχει πετύχει 3 γκολ απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης, 2 στην Ξάνθη και στην Κέρκυρα και από ένα στον Παναιτωλικό, στην ΑΕΛ και στον Ατρόμητο.

Πέντε παίκτες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στις εθνικές ομάδες!

Πέντε παίκτες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κλήθηκαν στις εθνικές ομάδες Κ-16 και Κ-19.

Στην Κ-19 ο Αλέξανδρος Βοϊλης και ο Γιώργος Ξενιτίδης θα είναι στην αποστολή για τον φιλικό αγώνα με την Ουγγαρία ο οποίος θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 31/1.

Στην Κ-16 κλήθηκαν οι Τσάβος Άγγελος, Γούλας Θωμάς και Ασλανίδης Κυριάκος για την προετοιμασία της εθνικής ομάδας στον Άγιο Κοσμά το διάστημα 29-31/1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ