Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Κόβει και τις συνομιλίες ο Κλάτενμπεργκ για να είναι σίγουρος...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

FIFA : Ισόβιος αποκλεισμός για τον πρόεδρο της Ολίμπια Ασουνσιόν

Ο πρόεδρος της Ολίμπια Ασουνσιόν, Μάρκο Αντόνιο Τροβάτο Βιγιάλμπα κρίθηκε ένοχος για χειραγώγηση παιχνιδιών και αποκλείστηε δια βίου από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα.

FIFA : Ισόβιος αποκλεισμός για τον πρόεδρο της Ολίμπια Ασουνσιόν | to10.gr

Η πειθαρχική επιτροπή της FIFA αποφάσισε να επισύρει την ποινή του ισόβιου αποκλεισμού στον πρόεδρο της Ολίμπια Ασουνσιόν,. Μάρκο Αντόνιο Τροβάτο Βιγιάλμπα για χειραγώγηση παιχνιδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη συνεδρίασή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στις 24 Σεπτεμβρίου, ο 41χρονος κρίθηκε ένοχος για ανάμειξή του σε χειραγωγημένα παιχνίδια της ομάδας του μεταξύ του 2018 και 2019.

Ο παράγοντας από την Παραγουάη παραβίασε το άρθρο 18 του πειθαρχικού κώδικα της FIFA (χειραγώγηση παιχνιδιών), καθώς και το άρθρο 20 (υποχρέωση συνεργασίας με τις αρχές).

Με βάση τα παραπάνω, ο Τροβάτο Βιγιάλμπα τιμωρήθηκε με πρόστιμο 100.000 ελβετικών φράγκων και έχει δέκα μέρες για να υποβάλει έφεση.

Ακολουθήστε στο Google News to10.gr και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από to10.gr