Εθνική Ελπίδων : Για πρώτη φορά στην αποστολή ο Τζολάκης

Εθνική Ελπίδων : Για πρώτη φορά στην αποστολή ο Τζολάκης

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης θα βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων.

Η Εθνική Ελπίδων έχει μπροστά της δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με Λιθουανία εκτός έδρας (08/10) και Κροατία στην Πάτρα (13/10) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21.

Μέχρι την Παρασκευή (02/10) ο Γιάννης Γκούμας πρόκειται να ανακοινώσει την αποστολή του και σε αυτή πρόκειται να βρίσκεται για πρώτη φορά ο 18χρονος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τζολάκης. Πρόκειται για έναν από τους νεαρότερους παίκτες της αποστολής ενώ οι εμφανίσεις του κόντρα σε ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης έπαιξαν σημαντικό ρόλο για αυτή την απόφαση.

Σημειώνεται ότι στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Παναγιώτης Ρέτσος ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 5 Οκτωβρίου με προπόνηση στον Άγιο Κοσμά ενόψει των δύο αυτών σημαντικών αγώνων.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Ξενόπουλος, Τζολάκης, Μανδάς, Αποστολάκης, Κατράνης, Νικολάου, Μαχαίρας, Θ. Τσιγγάρας, Α. Τσιγγάρας, Ουές, Διαμαντής, Παπανικολάου, Νάτσος, Μπότος, Δουβίκας, Τσαούσης, Κωνσταντόπουλος, Μπουζούκης, Χατζηστραβός, Γκαργκαλατζίδης, Λιάβας, Εμμανουηλίδης, Βρουσάι, Ιωαννίδης, Ξενιτίδης, Ρέτσος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ