Πανιώνιος – ΑΕΚ: Τσίκινης: «Οριακά κόκκινη στον Αραούχο, κίτρινη στον Λιβάγια»

Πανιώνιος – ΑΕΚ: Τσίκινης: «Οριακά κόκκινη στον Αραούχο, κίτρινη στον Λιβάγια»

Δεν έκανε καλό ματς ο Μάνταλος, αλλά δεν επηρέασε το αποτέλεσμα

Δεν ήταν καλή η διαιτησία του Σταύρου Μάνταλου στο παιχνίδι Πανιώνιος- ΑΕΚ σύμφωνα με τον Ηρακλή Τσίκινη που μίλησε στο «to10.gr». Ξεκαθάρισε πάντως πως αυτή δεν έκρινε την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης.

Ο πρώην διαιτητής τόνισε για την φάση του Αραούχο στο 42’  ότι ο παίκτης της ΑΕΚ ήταν στο… όριο της κόκκινης. Παράλληλα εξήγησε πως έπρεπε να δοθεί κίτρινη κάρτα στον Λιβάγια για το χτύπημα στο Σιώπη (28΄).

Ο Τσίκινης ανέφερε τα εξής: «Ο Σταύρος Μάνταλος, παρουσιάστηκε αρκετά διστακτικός στα σφυρίγματα του, ενώ ήταν κακός στον πειθαρχικό έλεγχο. Έδωσε κάρτες που δεν υπήρχαν, όπως στην περίπτωση του Οικονόμου (49′), ενώ αντίθετα δεν το έκανε όταν χρειάζονταν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τις διαμαρτυρίες των δύο ομάδων. Βέβαια με τα σφυρίγματα του ο Μάνταλος δεν επηρέασε την εξέλιξη, πόσο μάλλον την έκβαση, του αγώνα».

Αναφορικά με την αγκωνιά του Λιβάγια στον Σιώπη ( 28’) ο άλλοτε διεθνής ρέφερι  τόνισε πως  «έπρεπε να δεχτεί κίτρινη κάρτα» ο επιθετικός της ΑΕΚ, ενώ για το εκτός φάσης χτύπημα του Αραούχο είπε «ότι θα μπορούσε να δείξει και κόκκινη κάρτα, ειναι φάση στο όριο της κόκκινης κάρτας».

.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ