Ρονάλντο για Νεϊμάρ : «Υπερήφανος για εσένα, συνέχισε να πετάς» (pic)

Ρονάλντο για Νεϊμάρ : «Υπερήφανος για εσένα, συνέχισε να πετάς» (pic)

Το «φαινόμενο» αναφέρθηκε στον Νεϊμάρ και μίλησε για το επίπεδο που έχει φτάσει ο συμπατριώτης του.

Ο Νεϊμάρ πέτυχε χατ-τρικ στο παιχνίδι της εθνικής Βραζιλίας με το Περού και έφτασε τα 64 τέρματα με το εθνόσημο. Ο Βραζιλιάνος αστέρας, με αυτόν τον εμφατικό τρόπο, ξεπέρασε τον Ρονάλντο στον πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών της χώρας και πλέον στοχεύει στον πρωτοπόρο Πελέ, που μετράει 77 τέρματα.

Το «φαινόμενο», με ανάρτησή του στα social media, έδωσε τα συγχαρητήριά του στον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια. Μάλιστα, τόνισε πως είναι υπερήφανος να βλέπει τον συμπατριώτη του να φτάνει τόσο ψηλά και να συνεχίζει να εξελίσεται.

Αναλυτικά έγραψε: «Ολος ο σεβασμός μου για τον Νεϊμάρ. Παίζει πολύ, προσφέρει βοήθειες, ντριμπλάρει, σκοράρει. Ο ουρανός είναι το όριο γι’ αυτό το παιδί. Πέτα όσο πιο ψηλά μπορείς. Τι υπέροχη ιστορία γράφεις. Ενας πλήρης και ώριμος παίκτης. Ξέρω πόσο βαρύ είναι το εθνόσημο και η αντιμετώπιση της πίεσης είναι μερικές φορές πιο δύσκολη από όταν έχεις την μπάλα στα πόδια.

Τώρα πείτε μου: από πού ήρθαμε, ποιος θα μας πει τι είναι αδύνατο; Συνεχίστε να εμπιστεύεστε τα ένστικτά σας επειδή το ταλέντο είναι δικό σας και κανείς δεν μπορεί να το πάρει από εσάς. Νεϊμάρ, έχεις πολλά ρεκόρ ακόμα να καταρρίψεις και τα σημάδια δείχνουν πως θα το πέτυχεις. Περήφανος που βλέπω έναν Βραζιλιάνο στην κορυφή!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ