Αποκλείστηκε η ομάδα του Περέιρα από τον τελικό της Σούπερλιγκ της Κίνας

Αποκλείστηκε η ομάδα του Περέιρα από τον τελικό της Σούπερλιγκ της Κίνας

Η Σανγκάη SIPG, η ομάδα του Βίτορ Περέιρα γνώρισε την ήττα με 2-1 εντός έδρας από την Τζιανγκσού Σάνινγκ και αποκλείστηκε από τον τελικό της Σούπερλιγκ της Κίνας.

Στη Κίνα συνεχίζει τη καριέρα του ο Βίτορ Περέιρα τα τελευταία δύο χρόνια και συγκεκριμένα στην Σανγκάη SIPG μετά το πέρασμα του από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός (2015).

Ο Πορτογάλος τεχνικός παρόλο που δεν βρίσκεται σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, θέλει να κερδίζει τίτλους (πήρε το πρωτάθλημα τη πρώτη του χρονιά και το Σούπερ Καπ το 2019), ωστόσο για φέτος δεν θα σηκώσει τη Σουπέρλιγκ Κίνας. Η ομάδα του έχασε στον δεύτερο ημιτελικό από την Τζιανγκσού Σάνινγκ και αποκλείστηκε από τον τελικό.

Τελικό σκορ 2-1 για την Σάνινγκ που πήρε την πρόκριση εκτός έδρας. Το σύνολο του Βίτορ Περέιρα ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς το παιχνίδι (το πρώτο είχε λήξει 1-1) και σκόραρε στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν και στην παράταση πήραν τη νίκη (1-2).

Για την Σανγκάη SIPG ο Χουλκ δεν προτιμήθηκε στο αρχικό σχήμα, αλλά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ