ΠΑΟΚ : Το πάλεψε, αλλά ηττήθηκε από την Μπενφίκα

ΠΑΟΚ : Το πάλεψε, αλλά ηττήθηκε από την Μπενφίκα

Η γυναικεία ομάδα της Μπενφίκα πήρε το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με 3-1.

Ο γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε όπως η ανδρική τον Αύγουστο απέναντι στην Μπενφίκα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποδέχθηκε την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας στο Γήπεδο Μακεδονικού, αλλά δεν μπόρεσε να κοντράρει την Μπενφίκα γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 με την συνέχεια στα προκριματικά του Champions League. Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης βρήκαν δίχτυα με την Αραούχο.

Ο ΠΑΟΚ, ανέβασε την απόδοσή του, είχε τις ευκαιρίες με τις Σπυριδωνίδου (28’) και Μπετανκούρτ (36’), αλλά λίγο πριν το τέλος του πρώτο ημιχρόνου, μετά από αντεπίθεση η Λακάς νίκησε στο τετ α τετ την Παπακωνσταντίνου και έκανε το 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δικέφαλος μπήκε πιο δυναμικά στον αγώνα και μειώσει στο 57′, με της Θωμαής Βαρδαλή, σε 1-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Μπενφίκα πέτυχε και τρίτο γκολ με την Αμάντο που ήταν και το τελικό σκορ στο παιχνίδι.

ΠΑΟΚ (Φιλίππου): Παπακωνσταντίνου, Καραπέτσα (69′ Πατερνά), Σμιλίκοβιτς, Γκάτσου, Μήτκου, Κακαμπούκη, Στράντζαλη, Πίτσιου (50′ Πούλιου), Βαρδαλή, Μπετανκούρτ (83′ Μπαξεβάνου), Σπυριδωνίδου (88′ Δοϊναρλή)

Μπενφίκα: Ντίας, Αμάντο, Ρεμπέλο, Κόστα, Σέιτσα (87’ Φιντάλγκο), Εντσίνας, Ουσάιμπε (81’ Καμεϊράο), Φαρία (74’ Αμανι), Αραούχο (74’ Νάζαρεθ), Λακάς, Σομπρίνιο (81’ Βαρέλα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ