Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια 2-1

Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια 2-1

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League, Ομόνοια, γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τη Νέα Σαλαμίνα για το κυπριακό πρωτάθλημα.

Η Ομόνοια έδωσε συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα καθώς γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα με 2-1 για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κύπρου.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό ο Σιαθάς γύρισε στον Ντανίλο ο οποίος πλάσαρε τον Φαμπιάνο για το 1-0. Στο 43′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση καθώς μετά από κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Παπουλή ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 1-1 με το οποίο έληξε το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ομόνοια έψαξε το γκολ της ανατροπής αλλά δεν το βρήκε ποτέ. Μάλιστα στο 80′ ο Οσέι σέντραρε από αριστερά και ο Βάγκνερ με πλασέ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 2-1 δίνοντας τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στη Νέα Σαλαμίνα.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Βεσελόφσκι, Σεργίου, Σιαθάς (46′ Λεμέσιος, 90′ Παύλου), Ντανίλο, Βάγκνερ, Οσέι, Νικολάου (58′ Μπρένο), Χριστοφόρου, Κμοβς (68′ Αντιόλο), Κονφέ, Σανγκόχ (58′ Ανδρέου)

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Λέτσιακς, Σέχου, Λούφτνερ, Λανγκ, Γκόμεθ, Γκόμες (83′ Κούσουλος), Παπουλής (83′ Κακουλλής), Ασάντε (77′ Μποτεάκ), Τιάγκο (76′ Τζιωνής), Ντούρις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ