Απίστευτος μπόμπιρας σε ελληνικό σχολείο: Ζήτησε η δασκάλα τον «Θεό», ζωγράφισε τον Μαραντόνα!

Απίστευτος μπόμπιρας σε ελληνικό σχολείο: Ζήτησε η δασκάλα τον «Θεό», ζωγράφισε τον Μαραντόνα!

Ο «θεός του ποδοσφαίρου» Ντιέγκο Μαραντόνα έγινε ζωγραφιά από παιδί του νηπιαγωγείου.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα μπορεί να μην είναι πια στη ζωή, αλλά σίγουρα θα παραμείνει για πάντα ζωντανός στη μνήμη όσων των είδαν να αγωνίζεται, όσων έζησαν τον μύθο του στη διάρκεια της ζωής του, αλλά και όσων θα τον μάθουν από εδώ και πέρα. Διότι η παρακαταθήκη του στο ποδόσφαιρο, είναι τόσο μεγάλη και έντονη, που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Αλλά θα συνεχίζει να επηρεάζει και να θέλγει ακόμη και τους πιο μικρούς.

Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, ένας μπόμπιρας αποφάσισε να κάνει τη διαφορά. Συμμετέχοντας σε διαδικτυακό μάθημα στο νηπιαγωγείο. Η δασκάλα ζήτησε από τους γονείς να βοηθήσουν τα παιδιά τους να ζωγραφίσουν τον Θεούλη. Και ένας μπαμπάς, αποφάσισε να δώσει μια διαφορετική οπτική στο θέμα.

Όταν, λοιπόν, ήρθε η ώρα ο μαθητής να μοιραστεί με την υπόλοιπη τάξη και τη δασκάλα τη ζωγραφιά που έφτιαξε για τον Θεούλη, ο μικρός ανέβασε μια ζωγραφιά του Ντιέγκο Αρμάνο Μαραντόνα. Αφήνοντας άφωνη τη δασκάλα.

Βεβαίως, είναι σαφές ότι βασικός «δράστης» της υπόθεσης είναι ο μπαμπάς του μικρού. Αλλά ο «μικρός» Χρήστος είναι αυτός που έγινε viral. Και όχι άδικα. Μαραντόνα είναι αυτός. Ενας, μοναδικός, παντοτινός…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ