Τιάγκο Σίλβα και Φιλίπε Λουίς ξεκίνησαν τα μαθήματα προπονητικής

Τιάγκο Σίλβα και Φιλίπε Λουίς ξεκίνησαν τα μαθήματα προπονητικής

Έτοιμη να κάνουν το βήμα της προπονητικής μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής τους καριέρας είναι οι Τιάγκο Σίλβα και Φιλίπε Λουίς.

Τι και αν αγωνίζονται ακόμη στο υψηλότερο επίπεδο, οι Τιάγκο Σίλβα και Φιλίπε Λουίς σκέφτονται ήδη την επόμενη ημέρα στη ζωή τους… Οι δύο Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν τα μαθήματα προπονητικής, καθώς αμφότεροι έχουν εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία τους να συνεχίσουν στον χώρο του ποδοσφαίρου μέσω της προπονητικής.

Τόσο ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, όσο και εκείνος της Ατλέτικο Μαδρίτης φέρονται να έχουν ολοκληρώσει μεγάλο ένα μεγάλο μέρος των μαθημάτων τους μέσω των διαδικτυακών μαθημάτων και αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες να περάσουν από τις εξετάσεις ώστε να πάρουν στα χέρια τους το πρώτο δίπλωμα προπονητικής.

Μάλιστα αυτό δεν αποκλείεται να γίνει και πριν το τέλος της σεζόν, κάτι που ωστόσο δεν σημαίνει πως θα βάλουν τέλος στις καριέρες τους ως ποδοσφαιριστές… Αντιθέτως, σύμφωνα με τα Μέσα της Αγγλίας, ο Τιάγκο Σίλβα αναμένεται να επεκτείνει το συμβόλαιο του με την Τσέλσι μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ