Κατάσκοπος της Γιουνάιτεντ στο Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα

Κατάσκοπος της Γιουνάιτεντ στο Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλε στην Ελλάδα τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ σε "Βαλκάνια και Ανατολική Ευρώπη για το Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα

Το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα δεν είναι όπως όλα τα άλλα για τον Ολυμπιακό. Η ζήτηση για ένα εισιτήριο ήταν τόσο μεγάλη, που (χωρίς υπερβολή) οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να γεμίσουν εύκολα ένα στάδιο 100.000 θεατών. Αυτό είχε ως συνέπεια να μην βγουν καν προσκλήσεις για την αναμέτρηση, πέρα από κάποιες προβλεπόμενες, βάσει των συμφωνιών με UEFA και χορηγούς.

Αυτό είχε γνωστοποιηθεί σε όλους, με αποτέλεσμα ακόμη και ξένες ομάδες που ήθελαν να στείλουν «κατασκόπους» στη μεγάλη αποψινή αναμέτρηση, επέλεξαν να μην το κάνουν. Εντούτοις, στα επίσημα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αναμένεται να δώσει το παρών ο απεσταλμένος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο λόγος για τον Μπούντιμιρ Βούγιασιτς, τον Μαυροβούνιο πρώην διεθνή με την Ενωμένη Γιουγκοσλαβία και νυν επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των «Κόκκινων Διαβόλων» στα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη (σ.σ. έχει ανακαλύψει ποδοσφαιριστές όπως οι Νεμάνια Βίντιτς, Αντέμ Λιάγιτς και Ζόραν Τόσιτς, οι οποίοι έπαιξαν στη Γιουνάιτεντ).

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Βούγιασιτς θα βρεθεί το απόγευμα και στο προπονητήριο του Ολυμπιακού στο Ρέντη, με σκοπό να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των ομάδων Νέων των δύο συλλόγων για την 4η αγωνιστική του Youth League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ