Ο τρομερός Μπιέλσα εξήγησε τον λόγο για τον οποίο θα βάλει τους βασικούς κόντρα σε ομάδα της τρίτης κατηγορίας

Ο τρομερός Μπιέλσα εξήγησε τον λόγο για τον οποίο θα βάλει τους βασικούς κόντρα σε ομάδα της τρίτης κατηγορίας

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα εξήγησε τον λόγο για τον οποίο η Λιντς θα παραταχθεί με τους βασικούς της ποδοσφαιριστές κόντρα στην Κρόουλι της League Two για το Κύπελλο Αγγλίας.

Είναι ένας από τους τελευταίους ρομαντικούς της «στρογγυλής Θεάς» και το αποδεικνύει συνεχώς όποτε του δίνεται η ευκαιρία. Ο λόγος για τον προπονητή της Λιντς, Μαρσέλο Μπιέλσα που για μία ακόμη φορά έδειξε πως δεν ανήκει στη «μάζα»…

Ο Αργεντινός τεχνικός της Λιντς ρωτήθηκε γιατί θα παρατάξει την ομάδα με βασικούς του κόντρα στην Κρόουλι της League Two στο ερχόμενο παιχνίδι για το FA Cup, με την απάντηση του να δείχνει πως πρόκειται για μία ειδική περίπτωση ανθρώπου.

Ο 65χρονος ανέφερε πως τέτοιες ομάδες σαν την Κρόουλι δίνουν ζωή στην «πυραμίδα» του ποδοσφαίρου, ενώ δήλωσε πως με αυτόν τον τρόπο οι μεγάλες ομάδες δείχνουν πως σέβονται τις μικρότερες.

«Η Λιντς πρέπει να μην χάσει επαφή με τις ρίζες του ποδοσφαίρου σε αυτή την χώρα. Τέτοιες ομάδες όπως η Κρόουλι, δίνουν ζωή στην «Πυραμίδα» του ποδοσφαίρου. Είναι μία ένδειξη γενναιοδωρίας να τους αντιμετωπίσεις ως ίσους. Είναι υγιές οι μεγάλες ομάδες να μπορούν να βοηθάνε τις μικρότερα. Είναι προτεραιότητα για εμάς να συμμετέχουν σε έναν θεσμό που είναι από τους μεγαλύτερους στην χώρα και να δίνουν τον καλύτερο εαυτό μας. Είμαι χαρούμενος που μετέχω στο Κύπελλο Αγγλίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ