Τσέλσι – Λούτον 3-1 (vid)

Τσέλσι – Λούτον 3-1 (vid)

Η Τσέλσι επικράτησε με 3-1 της Λούτον με χατ τρικ του Έιμπραχαμ και πήρε την πρόκριση για τους «16» του FA Cup.

Η Τσέλσι δεν έπεσε θύμα έκπληξης στο FA Cup και επικράτησε με 3-1 της Λούτον, παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «16» του θεσμού.

Η ομάδα του Λάμπαρντ δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στην ομάδα της Championship και πήρε από νωρίς το προβάδισμα. Ο Έιμπραχαμ άνοιξε το σκορ στο 11′ και έξι λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και μείωσαν σε 2-1 με τον Κλαρκ.

Στο δεύτερο μέρος, η Λούτον έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει στα ίσα το ματς αλλά ο Κέπα απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Κόρνικ. Η Τσέλσι σφράγισε τη νίκη της με το τρίτο προσωπικό γκολ του Έιμπραχαμ στο 74′, ενώ ο Βέρνερ έχασε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ καθώς αστόχησε σε πέναλτι πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ματς.

Τσέλσι: Κέπα, Τζέιμς, Κρίστενσεν, Ζούμα, Έμερσον, Μάουντ (84′ Κόβασιτς), Γκίλμουρ, Ζίγιεχ (77′ Χάβερτς), Βέρνερ, Πούλισικ (70′ Χάντσον – Οντόι), Έιμπραχαμ (77′ Ζιρού)

Λούτον: Σλούγκα, Μπρι (61′ Λούα – Λούα), Λόκιερ, Ρέι (46′ Ποτς), Μπράντλεϊ, Νέισμιθ (76′ Μονκούρ), Τάνκλιφ (61′ Μπέρι), Ντρούσμπερι Χολ, Κλαρκ, Κόρνικ (60′ Κόλινς), Μπανζού

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ