Θλίψη : 30χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Θλίψη : 30χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Στο πένθος βυθίστηκε το ποδόσφαιρο της Εύβοιας, αφού έχασε τη ζωή του ο 30χρονος τερματοφύλακας του ΑΟ Χαλκίς, Γιάννης Αγριόδημος.

Μία μεγάλη τραγωδία συνέβη στην Εύβοια και συγκεκριμένα στον Μύτικα Χαλκίδας. Το απόγευμα της Παρασκευής (12/2), ο 30χρονος τερματοφύλακας του Α.Ο. Χαλκίς Γιάννης Αγριόδημος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής κινούνταν με το αυτοκίνητό του στο ρεύμα προς Βασιλικό, όταν κοντά στο ύψος του φυτωρίου «Κούτρας» χτύπησε προπορευόμενο όχημα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Ο Γιάννης Αγριόδημος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και ολόκληρη την κοινωνία της Χαλκίδας.

Ο 30χρονος ήταν ένα εξαιρετικά αγαπητός στο Βασιλικό, απ’ όπου κατάγεται, ενώ είχε γίνει ευρύτερα γνωστός από την αθλητική του δράση. Ηταν ο βασικός τερματοφύλακας του ΑΟ Χαλκίς και η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός στους συμπαίκτες και παράγοντες της ομάδας, οι οποίοι είχαν τον Γιάννη μέσα στην καρδιά τους.

Να σημειώσουμε ότι ο Αγριόδημος κινούνταν με το αυτοκίνητό του στο δρόμο Χαλκίδας-Βασιλικού, όταν κοντά στο ύψος του φυτωρίου «Σιγανός» χτύπησε προπορευόμενο όχημα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ