ΕΠΟ: «Συνεχίζεται η Γ’ Εθνική αν επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων – Όποιος δεν κατέβει, υποβιβάζεται»

ΕΠΟ: «Συνεχίζεται η Γ’ Εθνική αν επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων – Όποιος δεν κατέβει, υποβιβάζεται»

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ σχετικά με τη Γ' Εθνική και οι κυρώσεις που θα έχουν οι ομάδες που δεν θα κατέβουν να παίξουν.

Την απόφαση να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί κανονικά η Γ’ Εθνική, υπό την προϋπόθεση πως θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων, έλαβε η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ. Παράλληλα, ανακοίνωσε πως όσες ομάδες δεν κατέβουν να αγωνιστούν τότε θα υποβιβαστούν αυτόματα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Η Επιτροπή Διοργανώσεων στην συνεδρίασή της στις 25/02/2021 αποφάσισε τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων.

Όλα τα σωματεία, είτε επιθυμούν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον Α΄ Γύρο του εν λόγω πρωταθλήματος είτε όχι, παρακαλούνται να αποστείλουν στην Ε.Π.Ο. έγγραφο με την ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. τους, έως την Τετάρτη 03/03/2021. Στην περίπτωση που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες Ε.Π.Σ. χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις.

Επίσης η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ε.Ε./Ε.Π.Ο., τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ