Απίστευτη «αυτοκτονία» στο φινάλε του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος!

Απίστευτη «αυτοκτονία» στο φινάλε του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος!

Ανεπανάληπτα πράγματα έγιναν τα ξημερώματα στη Βραζιλία, καθώς Φλαμένγκο και Ιντερνασιονάλ οι οποίες μάχονταν για τον τίτλο δεν κατάφεραν να κερδίσουν.

Στην Ευρώπη είναι σύνηθες, ειδικότερα στις τελευταίες αγωνιστικές, όποια ομάδα χρειάζεται τους βαθμούς για την επίτευξη ενός στόχου να τους παίρνει, πόσο μάλλον όταν ο στόχος είναι η κατάκτηση ενός τίτλου. Ωστόσο, η κατάσταση στη Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα στη Βραζιλία είναι λίγο… διαφορετική και απόδειξη αποτελούν τα όσα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα.

Πιο συγκεκριμένα, η πρωτοπόρος και πρωταθλήτρια του 2019, Φλαμένγκο, βρισκόταν στην πρώτη θέση με 71 βαθμούς και αντιμετώπιζε εκτός έδρας τη Σάο Πάολο. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο προπονητής της Φλαμένγκο, Ροτζέριο Σένι, ήταν τερματοφύλακας της Σάο Πάολο από το 1992 έως το 2015, δηλαδή σε όλη του την καριέρα.

Από την άλλη πλευρά, η Ιντερνασιονάλ η οποία ήταν η δεύτερη διεκδικήτρια του τίτλου, είχε 69 βαθμούς και αντιμετώπιζε εντός έδρας την Κορίνθιανς. Πιο απλά; Ήθελε ήττα της Φλαμένγκο και δική της νίκη για να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Εν τέλει, η Ιντερνασιονάλ τα έκανε… μαντάρα, καθώς ενώ η Σάο Πάολο νίκησε τη Φλαμένγκο με 2-1, εκείνη μέσα στην έδρα της έμεινε στο 0-0 με τη 12η Κορίνθιανς και έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει τον τίτλο για πρώτη φορά από το 1979!

Για τις πληροφορίες, οι ομάδες που τελικά υποβιβάστηκαν ήταν οι Βάσκο Ντα Γκάμα, Γκοΐας, Κοριτίμπα και Μποταφόγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ