Γερμανική «σφυρίχτρα» στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γιαγκελόνια

Γερμανική «σφυρίχτρα» στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γιαγκελόνια

Η UEFA γνωστοποίησε τον διαιτητή που θα διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Γιαγκελόνια για την πρεμιέρα του Europa League.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του τις εγχώριες υποχρεώσεις και στρέφεται στην πρεμιέρα του στη League Phase του Europa League όπου θα αντιμετωπίσει τη Γιαγκελόνια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Στο πλαίσιο αυτό, η UEFA γνωστοποίησε τον διαιτητή που καλείται να διευθύνει την αναμέτρηση. Αυτός θα είναι ο Γερμανός Χαρμ Όσμερς που είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό.

Διαβάστε επίσης: Οι τρεις περιπτώσεις φορ που εξετάζει ο Ολυμπιακός

Οι συμπατριώτες του, Κρίστιαν Γκίτελμαν και Κρίστιαν Ντιτς θα είναι βοηθοί του, ο Φλόριαν Εξνερ θα έχει ρόλο τέταρτου διαιτητή, ενώ στο VAR, θα είναι οι Σέρεν Στορκς και Πασκάλ Μίλερ.

Ο Όσμερς έχει βρεθεί σε οκτώ αναμετρήσεις για την Stoiximan Super League, με την τελευταία να είναι κατά την περσινή σεζόν στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, όπου η Ένωση επικράτησε 2-1 με ανατροπή. Παράλληλα, το 2024 είχε διευθύνει το ματς του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Conference League.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ