Σε απολογία πέντε παίκτες της Ρέιντζερς για συμμετοχή σε «κορωνοπάρτι»

Σε απολογία πέντε παίκτες της Ρέιντζερς για συμμετοχή σε «κορωνοπάρτι»

Σε απολογία κλήθηκαν απ’ τη σκωτσέζικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία πέντε παίκτες της Ρέιντζερς για συμμετοχή σε «κορωνοπάρτι».

Πέντε παίκτες της Ρέιντζερς που παραβίασαν τους κανόνες του Covid-19 όταν παρευρέθηκαν σε πάρτι τον περασμένο μήνα, κλήθηκαν σε απολογία στις 25 Μαρτίου απ’ τη σκωτσέζικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία, όπως ανέφεραν βρετανικά μέσα ενημέρωσης την Τρίτη (09/03).

Ο μέσος Μπονγκανί Ζουνγκού και οι αμυντικοί Νέιθαν Πάτερσον, Κάλβιν Μπάσεϊ ζήτησαν συγνώμη από τους οπαδούς του συλλόγου στα τέλη του περασμένου μήνα, προκειμένου να τους επιτραπεί η επιστροφή τους στις προπονήσεις, καθώς τέθηκαν αρχικά εκτός ομάδας λόγω την παραβίαση του πρωτοκόλλου.

Οι τρεις παραπάνω, μαζί με τον επιθετικό Νταπό Μεμπούντε και τον τερματοφύλακα Μπράιαν Κίνεαρ, οι οποίοι έχουν παραχωρηθεί δανεικοί, μπήκαν σε καραντίνα για 10 ημέρες, διότι όπως κατέγραψαν τα τοπικά ΜΜΕ παραβρέθηκαν σε ένα πάρτι στη Γλασκώβη, το οποίο διαλύθηκε από την αστυνομία. Η Ρέιντζερς έχει ήδη επιβάλλει πρόστιμα στους παίκτες, ενώ επικοινώνησε και με την αγγλική ομοσπονδία και την κυβέρνηση για το συμβάν.

Τον Νοέμβριο, ο εξτρέμ της Ρέιντζερς, Τζόρνταν Τζόουνς και ο αμυντικός Τζορτζ Έντμουντσον τιμωρήθηκαν με επτά αγωνιστικές, διότι παραβίασαν τους κανονισμούς της Covid-19, δίνοντας το «παρών» σε μία άλλη ιδιωτική συγκέντρωση.

Οι Ρέιντζερς γιόρτασαν και μαθηματικά τον πρώτο τίτλο τους από το 2011, την περασμένη Κυριακή (07/03) μετά την ισοπαλία της Σέλτικ με την Ννταντί Γιουνάιτεντ (0-0), με τη σκωτσέζικη Αστυνομία να συλλαμβάνει 28 οπαδούς έπειτα από επεισόδια που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ