Παναθηναϊκός : Επόμενο «βήμα» η σύμβαση ΠΑΕ και Δήμου Αθηναίων

Παναθηναϊκός : Επόμενο «βήμα» η σύμβαση ΠΑΕ και Δήμου Αθηναίων

Μέχρι το τέλος Μαρτίου είναι πολύ πιθανό να έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις των δύο πλευρών.

Η έγκριση του Ecofin του κονδυλίου των 75 εκατομμυρίων ευρώ για περιβαλλοντικά έργα και έργα υποδομής για τη Διπλή Ανάπλαση, δεν επηρεάζει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η εξασφάλιση της χρηματοδότησης αφορά τον Δήμο Αθηναίων και το Υπουργείο Ανάπτυξης και αυτοί διενεργούν τις αναγκαίες προπαρασκευές.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει θέσει σε προτεραιότητα τη σύμβαση με τον Δήμο Αθηναίων, η οποία προαπαιτούμενο για την υλοποίηση του πρότζεκτ. «Πηγές» με γνώση των συνομιλιών υποστηρίζουν ότι η διαπραγμάτευση εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να τελεσφορήσει μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «10», δεν έχει σημειωθεί επαρκής πρόοδος σε τεχνικές συζητήσεις για τις εμπορικές χρήσεις του ποδοσφαιρικού γηπέδου, όπως τους χώρους, τις σουίτες και την ονοματοδοσία. Ωστόσο, η καλή θέληση των εμπλεκόμενων μερών θα φέρει έναν συμβιβασμό, αργά ή γρήγορα.

Στα υπόλοιπα ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας του ποδοσφαιρικού γηπέδου, η ΠΑΕ και ο Δήμος έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Η ΠΑΕ θα αναλάβει το λειτουργικό κόστος της εγκατάστασης και ο Δήμος το κόστος της ανέγερσης.

Περαιτέρω, εκκρεμεί και το συμφωνητικό της εταιρίας που εκπροσωπεί τις Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς, με τον Ερασιτέχνη, για τις προδιαγραφές που θα έχει το αθλητικό κέντρο. Αλλά και αυτή η διεργασία εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ