Ακτή Ελεφαντοστού – Αιθιοποία : Ο πρώτος διαιτητής δεν έφτασε, ο δεύτερος κατέρρευσε και ο τρίτος… δεν μπορούσε (vid)

Ακτή Ελεφαντοστού – Αιθιοποία : Ο πρώτος διαιτητής δεν έφτασε, ο δεύτερος κατέρρευσε και ο τρίτος… δεν μπορούσε (vid)

Απίστευτο σκηνικό με πρωταγωνιστές τους... διαιτητές εκτυλίχθηκε στην αναμέτρηση Ακτής Ελεφαντοστού με την Αιθιοποία, όπου η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε στο 80ο λεπτό καθώς ο ρέφερι του αγώνα κατέρρευσε.

Ο ένας δεν έφτασε… ποτέ, ο άλλος κατέρρευσε και ο τρίτος δεν μπορούσε. Σαν ανέκδοτο ακούγεται. Κι όμως η ιστορία που εκτυλίχθηκε στην αναμέτρηση Ακτής Ελεφαντοστού με την Αιθιοποία για Κύπελλο Εθνών Αφρικής ήταν πέρα για πέρα αληθινή, με τους διαιτητές της αναμέτρησης να… οδηγούν στην ολοκλήρωση του παιχνιδιού από το 80ο λεπτό!

Τι συνέβη λοιπόν; Ο διαιτητής που είχε οριστεί για την αναμέτρηση δεν μπόρεσε να φτάσει ποτέ στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να γίνεται… αλλαγή από τον Σαρλς Μπούλου, ο οποίος ωστόσο αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και κατέρρευσε!

Ωστόσο, ο μόνος που θα μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα ήταν Ιβοριανός, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρώνεται τυπικά στο 80ο λεπτό και τις δύο ομάδες μένουν στο γήπεδο μέχρι το 90’… Για την ιστορία, η Ακτή επικράτησε με 3-1, ωστόσο οι Αιθίοπες κατάφεραν να προκριθούν από τον όμιλο μετά το 0-0 ανάμεσα στην Μαδαγασκάρη και τον Νίγηρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ