Διπλό «ποδοσφαιρικό» χτύπημα της Nova σε Cosmote TV

Διπλό «ποδοσφαιρικό» χτύπημα της Nova σε Cosmote TV

Η Nova απέκτησε τα δικαιώματα της La Liga και της Bundesliga για τη νέα σεζόν από την Cosmote TV, η οποία με τη σειρά της πήρε τη Serie A. Δείτε τον νέο τηλεοπτικό χάρτη...

Η Nova μπήκε πολύ δυνατά σχετικά με τα δικαιώματα των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και έκανε διπλό «ποδοσφαιρικό» χτύπημα στην Cosmote TV.

Πιο συγκεκριμένα, η Nova έκλεισε για την τριετία 2021-24 τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Primera Division και της Bundesliga, που μέχρι στιγμής είχε η Cosmote, και πλέον θα δείχνει τα δυο από τα τέσσερα κορυφαία πρωταθλήματα στην Ευρώπη.

Από την άλλη βέβαια, η Cosmote διατήρησε στην… κατοχή της την Premier League, ενώ έκλεισε και τη Serie A που μέχρι πρότινος άνηκε στη Nova. Το 5ο καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη παρέμεινε στη Nova, ενώ η Cosmote TV έκλεισε πριν μερικούς μήνες για ακόμη μια τριετία τα δικαιώματα των Champions και Europa League, αλλά και του νεοσύστατου Europa Conference League.

Μετά τις πολλές αλλαγές φέτος, συνοπτικά από του χρόνου θα βλέπουμε τα τρία εκ των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων στη Nova και τα άλλα δυο στην Cosmote TV, όμως φυσικά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά ο τηλεοπτικός χάρτης της νέας σεζόν:
Premier League: Cosmote TV
Primera Division: Nova
Serie A: Cosmote TV
Ligue 1: Nova
Bundesliga: Nova

Ο τηλεοπτικός χάρτης στα ευρωπαϊκά ματς:
Champions League: Cosmote TV
Europa League: Cosmote TV
Europa Conference League: Cosmote TV

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ