Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πρεμιέρα στο Euro με βροχές στην Ελλάδα. Ότι πρέπει...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απαγόρευση της εμπορικής χρήσης της «επωνυμίας» Μαραντόνα

Έξι μήνες μετά το θάνατό του ο Ντιέγκο Μαραντόνα συνεχίζει να βρίσκεται στην επικαιρότητα.

Απαγόρευση της εμπορικής χρήσης της «επωνυμίας» Μαραντόνα | to10.gr

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα θα συνεχίσει, όπως φαίνεται, να βρίσκεται για πολύ καιρό ακόμα στο προσκήνιο και στη δημοσιότητα.
Από την ημέρα του θανάτου του (25/11/20) έως σήμερα, έγιναν γνωστά ατελείωτα νέα, εικασίες για το θάνατό του και πολλές αγωγές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η τελευταία είδηση έφτασε από δικαστήριο της Αργεντινής, όπου αποφασίστηκε η απαγόρευση της εμπορικής χρήσης της «επωνυμίας» Μαραντόνα στη χώρα, όπως και στον υπόλοιπο κόσμο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Αργεντινής Marketingregistrado.

Η απόφαση αποκαλύφθηκε, αφού η εταιρεία που διαχειρίζεται ο Ματίας Μόρλα, ο δικηγόρος της οικογένειας και ο οποίος ήταν ο πληρεξούσιος της «επωνυμίας» Μαραντόνα, παρουσίασε 147 αιτήματα για καταχωρήσεις εμπορικών σημάτων που σχετίζονται με τον Αργεντινό, είτε πρόκειται για όνομα, ψευδώνυμα και εικόνα, προς το εθνικό ινστιτούτο πνευματικής ιδιοκτησίας (INPI).

Από τώρα και στο εξής δεν θα μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί το όνομα ή τα προσωνύμια του «Ντιεγκίτο» στην Αργεντινή, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Μεταξύ των «παραλλαγών» συμπεριλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- οι «Μαραντόνα», «Ντιέγκο Μαραντόνα», «Ντιέγκο», «Ντιεγκόλ», «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», «Το χέρι του θεού», «Το 10».

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από