Γιακουμάκης: «Στόχος μου ήταν να μείνουμε και όχι να βγω πρώτος σκόρερ»

Γιακουμάκης: «Στόχος μου ήταν να μείνουμε και όχι να βγω πρώτος σκόρερ»

Απογοητευμένος με τον υποβιβασμό της Φένλο δήλωσε ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Μπορεί ο Γιώργος Γιακουμάκης να ολοκλήρωσε τη σεζόν ως ο πρώτος σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος με 26 γκολ, ωστόσο η ομάδα του η Φένλο δεν μπόρεσε να σωθεί και υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία.

Μία εξέλιξη που άφησε απογοητευμένο τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος δήλωσε πως πρώτος του στόχος ήταν η παραμονή του συλλόγου και όχι η ατομική του διάκριση.

«Μετά τα πρώτα 15 παιχνίδια σκεφτήκαμε ότι μπορεί να απολαύσουμε την σεζόν όμως στη συνέχεια ήρθαν οι συνεχόμενες ήττες, δεν σκόραρε πολύ σε αυτό το διάστημα, δεν κερδίσαμε βαθμούς και παίξαμε το χειρότερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία.

Ο πρώτος μου στόχος ήταν να μείνουμε, όχι να βγω πρώτος σκόρερ. Δεν έχω σημειώσει ποτέ τόσα πολλά γκολ, αλλά εύχομαι να μας είχαν σώσει. Αυτός ήταν ο πρώτος στόχος μου όταν έβαλα πάτησα τα πόδια μου στην Ολλανδία. Δεν ένιωθα ότι σκόραρα όταν χάναμε.

Δεν μπορώ πλέον να απολαύσω αυτή την διάκριση. Δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος. Είναι μια δύσκολη μέρα. Για εμένα και την ομάδα μου. Μια μέρα με άσχημα συναισθήματα που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ