Αποκάλυψη ιερέα για τις εξομολογήσεις οπαδών του ΠΑΟΚ: «Ακόμη και στη Θύρα 4…» (vids)

Αποκάλυψη ιερέα για τις εξομολογήσεις οπαδών του ΠΑΟΚ: «Ακόμη και στη Θύρα 4…» (vids)

Ο πατέρας Χρήστος Μήτσιος μίλησε σε συνέντευξή του για τις εξομολογήσεις που δέχεται από οπαδούς του ΠΑΟΚ ακόμη και μέσα στην Τούμπα!

Ο παπάς Χρήστος Μήτσιος ή αλλιώς «Παπα-ΠΑΟΚ», όπως συνηθίζουν να τον φωνάζουν στη Θεσσαλονίκη, φιλοξενήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night show» του ΑΝΤ1 και μίλησε για πολλά θέματα που αφορούν την εκκλησία.

Επίσης, αναφέρθηκε και στη μεγάλη του αγάπη, τον ΠΑΟΚ, ενώ έκανε ιδιαίτερες αποκαλύψεις για εξομολογήσεις που έχει δεχτεί από οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά» και όχι μόνο.

Δείτε μέρος όσων είπε ο πατήρ Μήτσιος:

«Εξομολογώ και συνήθως το βράδυ έρχεται νεολαία. Σε μένα έρχονται οι 30 και κάτω. Τους έχω τις κιθάρες και τα ποτά τους και μετά συνεχίζουμε την εξομολόγηση. Τα νέα παιδιά τα ενοχλεί η υποκρισία των μεγάλων και κυρίως εμείς στο χώρο της εκκλησίας. Ότι έχουμε κάνει την κοινωνία ένα σύστημα και δεν νοιαζόμαστε για την ψυχή των ανθρώπων.

Έρχεται για εξομολόγηση μια όμορφη ξανθιά και κλαίει κλαίει… Είμαι από τη Ρωσία και από τα 12 μέχει τα 14 με βίαζε ο θείος μου. Το είπα στον πατέρα μου αλλά μεθούσαν και οι δυο. Φεύγω και μένα στα παγκάκια στη Μόσχα. Με έβαλαν στη δουλειά…  Με πούλησαν σε τρεις χώρες. Εδώ στη Θεσσαλονίκη πήγα με ένα νεαρό του λέω για τη ζωή μου και με πήρε και φύγαμε. Ξεκίνησα μια νέα ζωή και σε είδα και ήρθα να σε δω. Μπορεί να πήγα με χιλιάδες άνδρες. Σε οργασμό δεν ήρθα ούτε με έναν. Με το μόνο που ήρθα σε οργασμό ήταν με το παλικάρι που με αγάπησε. Αυτή ήταν παρθένα γυναίκα στην ψυχή. Ήξερε να κρατάει καθαρή την ψυχή της όσο κανένας μας.

Ο Θεός ακούει αυτούς που νομίζουμε ότι δεν είναι καλοί χριστιανοί. Δεν ακούει αυτούς που κάνουν μεγάλους σταυρούς. Ο Θεός ακούει τους ταπεινούς.

Ως φοιτητής πήγαινα στον Γέροντα Παΐσιο και του τα έχωνα. Είχα αμφισβήτηση αλλά εκείνος είχε την έννοια να μη με στεναχωρήσει. Ο Χριστιανός ότι νηστείες κι αν κάνει αν δεν έχει αγάπη για τον συνάνθρωπο δεν είναι Χριστιανός. Πρέπει να σπείρουμε την αγάπη».

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ανέφερε τα εξής:

«Έρχονται μία μέρα καμία 10-15αριά μηχανές. Με τα τατουάζ και τους Δικέφαλους αετούς. Ήρθαμε να εξομολογηθούμε μου λένε. Τι να εννοούν αναρωτήθηκα. Μπαίνουμε στον ναό και αρχίζω να τους λέω χαζομαρίτσες να σπάσει ο πάγος. Μου λέει ένας Παπά άσε τις κουβέντες, ήρθαμε για εξομολόγηση.

Τους λέω ωραία, περάστε έξω και ένας ένας έτσι είναι το τυπικό. Άστα αυτά Παπά, εμείς όλοι μαζί θέλουμε να εξομολογηθούμε μου λένε. Παπά έκανα αυτό και αυτό και δικαιολογία δεν έχω λέει ο ένας. Ο δεύτερος λέει τα δικά τους.

Κάποια στιγμή, φτάνω σε κάτι που λέω τώρα θα γίνει Θύρα 4 εδώ. Παπά μου ήρθα εδώ να σου πω το κρίμα μου το μεγάλο. Δείχνει ένα παλικάρι και λέει πήγα με το κορίτσι του Κώστα. Πάγωσα! Κι όμως, τίποτα δεν έγινε. Πήγε αγκάλιασε τον Κώστα, του φίλησε το χέρι και γύρισε στη θέση του. Τελειώνουμε μετά από τέσσερις ώρες. Τους παίρνω μία αγκαλιά και τους διαβάζω την ευχή. Από αυτούς οι μισοί έρχονται και ξανάρχονται. Σε εμένα η εξομολόγηση είναι ένα μυστήριο πράγμα. Μπορούν να εξομολογηθούν και στη Θύρα 4. Εκεί στο γήπεδο. Το κάνουν, θέλουν να μου τα πουν».

Με πληροφορίες από tlife.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ