Κ19: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2-0

Κ19: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2-0

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Κ19 κόντρα στον Παναθηναϊκό με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν με 2-0 χάρη στα γκολ των Φρέρη και Νικόλη. Στην πρώτη θέση η ομάδα του Νικοπολίδη με δύο βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ αλλά και ένα ματς περισσότερο.

Ερυθρόλευκο «βάφτηκε» το ντέρμπι της Κ19 με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 2-0 του Παναθηναϊκού στο Ρέντη και να ανεβαίνει μόνος πρώτος στη βαθμολογία. Στο +2 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ αλλά με ένα ματς παραπάνω η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ουσία με τα δύο γκολ από τους Φρέρη και Νικόλη ενώ οι «πράσινοι» είχαν κάποιες σπουδαίες ευκαιρίες για να πάρουν κάτι καλύτερο από το ματς, με κυριότερη το δοκάρι του Καλοσκάμη στο 56′. Μεγάλη εμφάνιση από τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Παπαδούδη, που κράτησε το μηδέν όποτε χρειάστηκε.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του ματς

Στο 18′ ο Παπαδούδης είπε «όχι» σε σουτ του Λαζαρίδη και ένα λεπτό αργότερα με εξαιρετική επέμβαση κράτησε το μηδέν σε σουτ του Κωστόπουλου. Νέο σουτ του Κωστόπουλου στο 21′ με τον Παπαδούδη να μπλοκάρει, σε ένα τετράλεπτο απόλυτης κυριαρχίας των «πράσινων».

Στο 30′ ήρθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού στο ματς με τον Τσέλιο να σουτάρει άουτ από το ύψος της περιοχής και πέντε λεπτά μετά ο Φρέρης έκανε το 1-0 με τρομερό σόλο και διαγώνιο σουτ. Κασέμι και Τσέλιος είχαν ακόμη δύο καλές στιγμές για τον Ολυμπιακό μέχρι το ημίχρονο.

Όπως στο πρώτο μέρος, έτσι και στο δεύτερο, ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά. Στο 53′ ο Παπαδούδης και πάλι, έβγαλε το τετ α τετ με τον Κρυπαράκο ενώ στο 56′ χάθηκε απίστευτη ευκαιρία για το 1-1. Ο Καλοσκάμης πλάσαρε από κοντά τον Παπαδούδη, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, χτύπησε πάνω σε ένα αμυντικό του Ολυμπιακού που ήταν μπροστά στη γραμμή και για καλή του τύχη έφυγε κόρνερ.

Στο 61′, νέα μεγάλη ευκαιρία για τους «πράσινους» με τον Αμπελραχμάν να σουτάρει έξω από ιδανική θέση και αφού δεν έγινε το 1-1, ήρθε το 2-0 στο 78′. Ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι, ο Χατζηγιαννάκης απέκρουσε την εκτέλεση του Νικόλη, αλλά ο ίδιος πήρε το ριμπάουντ και από κοντά σκόραρε κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αντώνης Νικοπολίδης): Παπαδούδης, Φρέρης, Κεραμίδας (75′ λ. τρ. Κεραμίδας), Χριστοφιλόπουλος, Καλογερόπουλος, Μπέλιτς (57′ Σταμούλης), Λιάτσος, Σαπουντζής, Κασέμι, Τσέλιος, Κίτσος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Σάμιος): Χατζηγιαννάκης, Τουρκοχωρίτης, Παυλάκης, Ρόμπι, Σιδεράς, Πορφυρόπουλος, Καλοσκάμης, Κωστόπουλος, Αμπντελραχμάν , Κρυπαράκος, Λαζαρίδης (59′ Προδρομίτης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ