«Εφυγε» ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης!

«Εφυγε» ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης!

Σε ηλικία 62 ετών ο επί 17 χρόνια πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, έχασε την πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο.

Εφυγε από τη ζωή ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης. Οπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο επί 17 χρόνια πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου έχασε την πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο σε ηλικία 62 ετών. Οπως σημειώνουν τα κυπριακά ΜΜΕ, μάλιστα, η κατάσταση της υγείας του Κωστάκη Κουτσοκούμνη επιδεινώθηκε μετά από το θάνατο της κόρης του, Έλμας τον Αύγουστο του 2017.

Ο επιτετραμένος της FIFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο, νοσηλεύονταν από τον Δεκέμβριο σε κλινική της Λευκωσίας με καρκίνο ο οποίος είχε διαγνωστεί το προηγούμενο καλοκαίρι. Από την Κυριακή έπεσε σε κώμα και το απόγευμα της Δευτέρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Βιογραφικό σημείωμα

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90, ένας δραστήριος 30άρης ανέβαινε γρήγορα τις βαθµίδες του διοικητικού συµβουλίου του ΑΠΟΕΛ και το 1994 είχε φτάσει στη θέση του αντιπροέδρου.

Ο λόγος για τον Κωστάκη Κουτσοκούµνη, ο οποίος κατέχει µέχρι σήµερα 32.000 µετοχές της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ, ονοµαστικής αξίας 1,71 ευρώ, οι οποίες εµφανίζονται να ανήκουν στην ασφαλιστική «Μινέρβα», δικών του συµφερόντων. Ο κ. Κουτσοκούµνης άρχισε την εµπλοκή του στα διοικητικά της ΚΟΠ πριν από 24 χρόνια.

Το 1994 ως εκπρόσωπος του ΑΠΟΕΛ ορίστηκε στο ∆Σ και εξελέγη στη θέση του Α΄ αντιπροέδρου, υπό την προεδρία του Μάριου Λευκαρίτη. Το 2001, µε την αποχώρηση του κ. Λευκαρίτη από την προεδρία της ΚΟΠ, εξελέγη χωρίς ανθυποψήφιο στην κορυφή της διοικητικής πυραµίδας της Οµοσπονδίας.

Τον περασµένο Αύγουστο, ο Κωστάκης Κουτσοκούµνης επανεξελέγη για έκτη φορά -όλες χωρίς ανθυποψήφιο- στον διοικητικό θώκο της ανώτατης ποδοσφαιρικής αρχής του τόπου και συμπλήρωσε 17 χρόνια συνεχούς θητείας στην ηγεσία της ΚΟΠ.

Πηγή: reporter.com.cy

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ