Ποστέκογλου: «Δεν έχω χρόνο για όσους δεν είναι αφοσιωμένοι»

Ποστέκογλου: «Δεν έχω χρόνο για όσους δεν είναι αφοσιωμένοι»

Σαφές μήνυμα από τον Άγγελο Ποστέκογλου (και) προς τον Ολιβιέ Εντσάμ ο οποίος φαίνεται πως αποτελεί ξένο σώμα στη Σέλτικ.

Νέα τροπή στην υπόθεση Ολιβιέ Εντσάμ δίνει ο Άγγελος Ποστέκογλου, λίγες ώρες μετά το τελευταίο φιλικό της Σέλτικ όπου ο Γάλλος μέσος ήταν εκτός αποστολής.

Σε δηλώσεις του για τους παίκτες που δεν υπολογίζονται, ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός αναφερόμενος σαφώς και στον Εντσάμ τόνισε: «Δεν μπορώ να χαραμίζω χρόνο σε κανέναν. Ασχολούμαι μόνο με όσους είναι εδώ και είναι αφοσιωμένοι».

Έτσι λοιπόν γίνεται σαφές πως παρά τα όσα γράφτηκαν το προηγούμενο διάστημα για επανένταξη του Εντσάμ στη Σέλτικ, κάτι τέτοιο δεν ισχύει και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση, με την ΑΕΚ να… ρίχνει κλεφτές ματιές ώστε αν μπορέσει να επωφεληθεί.

Θυμίζουμε εξάλλου ότι η Ένωση είχε συμφωνήσει σε τετραετές συμβόλαιο με τον Εντσάμ ο οποίος ήταν έτοιμος να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα», αλλά η μεταγραφή κόλλησε όταν η Σέλτικ άλλαξε στάση και δεν άφησε ελεύθερο τον παίκτη, όπως αρχικά φαινόταν ότι θα κάνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ