Απίστευτες εικόνες: Άγριο ξύλο στο Ατλέτικο Μινέιρο – Μπόκα Τζούνιορς (vid)

Απίστευτες εικόνες: Άγριο ξύλο στο Ατλέτικο Μινέιρο – Μπόκα Τζούνιορς (vid)

Απίστευτα περιστατικά εκτιλύχθηκαν με τη λήξη της αναμέτρησης της Ατλέτικο Μινέιρο με τη Μπόκα Τζούνιορς (3-1 στα πέναλτι), με τους παίκτες της αργεντίνικης ομάδας να γρονθοκοπούν 17χρονο παίκτη του βραζιλιάνικου συλλόγου.

Πρωτοφανή επεισόδια στιγμάτισαν το παιχνίδι της Μπόκα Τζύνιορς απέναντι στην Ατλέτικο Μινέιρο στη Βραζιλία για τους «16» του Copa Libertadores, με παίκτες να συμπλέκονται στα αποδυτήρια και την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων, για να μπορέσει να επαναφέρει την τάξη!

Η ομάδα του Μπουένος Αϊρες αποκλείστηκε στα πέναλτι με 3-1 και για 4η φορά στις τελευταίες 19 παρουσίες της στο Copa Libertadores δεν καταφέρνει να περάσει από τη φάση των «16» και έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία και το VAR.

Οι παίκτες της Μπόκα, κυριολεκτικά εκτός ελέγχου, άρχισαν να κυνηγούν τους αντιπάλους τους στα αποδυτήρια και να τους πετούν αντικείμενα, ενώ επιτέθηκαν και σε αστυνομικούς.

Κατά τη διάρκεια της αποχώρησης των δύο ομάδων επικράτησε μεγάλη ένταση στα αποδυτήρια, με τους φιλοξενούμενους να επιτίθενται και να χτυπούν στο πρόσωπο 17χρονο ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων. Μάλιστα, τα ΜΜΕ της Βραζιλίας αναφέρουν πως έχουν συλληφθεί οι Κασκίνι, Μπερμούντες, Ιθκιέρδοθ, Ρόχο, Χάβι Γκαρσία, Ζαμπράνο, Βίλα και Γκαγιόσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ