Άρης- Με Ντιαγέ και Λούμορ η ενδεκάδα, με Ιτούρμπε η αποστολή

Άρης- Με Ντιαγέ και Λούμορ η ενδεκάδα, με Ιτούρμπε η αποστολή

Ο Μάντζιος έκανε την έκπληξη, ξεκινώντας στο βασικό σχήμα τον Σενεγαλέζο μέσο και τον Γκανέζο αμυντικό, ενώ ο Παραγουανός θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Άκης Μάντζιος επεφύλασσε εκπλήξεις στην ενδεκάδα στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον Βόλο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μια αναμέτρηση που είναι η πρόβα τζενεράλε του Άρη ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.
Ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε στο βασικό σχήμα τους Ντιαγέ και Λούμορ. Ακόμα στον πάγκο βρίσκεται για πρώτη φορά ο Χουάν Ιτούρμπε.
Συγκεκριμένα, ο Άκης Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Ντένις. Ο Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Λούμορ στο αριστερό και οι Φαμπιάνο και Μπεναλουάν είναι το κεντρικό δίδυμο.
Οι Ντιαγέ και Σάσα στα χαφ, ο Ματέο Γκαρσία στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Γκάμα στην αριστερή και ο Μπερτόλιο πίσω από τον Μάνο που ξεκινάει στη κορυφή της επίθεσης.
Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι:Σιαμπάνης, Χαΐροβιτς, Ιτούρμπε, Τζέγκο, Μαντσίνι, Ματίγια, Δεληζήσης, Σάκιτς, Ντουάρτε, Ασλανίδης, Μαρμαρίδης, Μπρούνο Φελίπε, Γκάνεα, Χατζηπιρπιρίδης και Σαλιάρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ