Ανζέ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-5 (vid)

Ανζέ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-5 (vid)

Η Παρί ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι καταιγιστική, φιλοδώρησε με πέντε γκολ την Ανζέ και συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία σε Γαλλία και Ευρώπη.

Οι παίκτες του Έμερι είχαν για ένα ακόμη παιχνίδι κέφια, ισοπέδωσαν την Ανζέ εκτός έδρας με 5-0 και βρίσκονται πλέον στο +7 από τη δεύτερη Μονακό.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν από το πρώτο λεπτό του αγώνα και δεν άφησαν καμία ελπίδα στον αντίπαλό τους για θετικό αποτέλεσμα. Ο χορός των γκολ άνοιξε μόλις στο 5’ με το πολύ ωραίο τελείωμα του Μπαπέ στην κίνηση. Ο Ντράξλερ 9 λεπτά αργότερα έκανε το 2-0 και στο 30΄ο Καβάνι τριπλασίασε τα τέρματα της Παρί μετά από εξαιρετική κούρσα και τακουνάκι του Μπαπέ.

Κάπου εκεί η Παρί πάτησε…φρένο και το 3-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες συνεχώς και τελικά πέτυχαν άλλα δύο γκολ με τον Καβάνι στο 60’ και τον Μπαπέ στο 84.

Η Παρί λοιπόν συνέχισε την ξέφρενη πορεία τηςς σε όλες τις διοργανώσεις (έβαλε πέντε και στην Άντερλεχτ μεσοβδόμαδα) και μένει μόνο να φανεί αν θα διατηρήσει την απόδοση αυτή μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ