Σκέψεις για υποχρεωτική παρουσία συγκεκριμένου αριθμού Ελλήνων παικτών στις ομάδες

Σκέψεις για υποχρεωτική παρουσία συγκεκριμένου αριθμού Ελλήνων παικτών στις ομάδες

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος θα συζητήσει άμεσα σημαντικές προτάσεις, με στόχο να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στα ρόστερ των ομάδων

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος εξετάζει το ενδεχόμενο να υποχρεώσει τις ομάδες να έχουν συγκεκριμένο αριθμό παικτών (με δικαίωμα συμμετοχής στις ελληνικές εθνικές ομάδες), όχι μόνο στη 18άδα τους αλλά και στη βασική τους εντεκάδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Live sport, στόχος της σούπερ λιγκ είναι να μπει ένα τέλος στην αλόγιστη έλευση ξένων παικτών στις ομάδες. Γι’ αυτό το λόγο στην επόμενη συνεδρίαση της λίγκας θα συζητηθούν οι ακόλουθες προτάσεις.

1.Υποχρεωτική παρουσία έξι παικτών, με δικαίωμα συμμετοχής στις ελληνικές εθνικές ομάδες, στη 18άδα κάθε συλλόγου.

2.Δήλωση 25μελους κλειστού ρόστερ για παίκτες άνω των 20 ετών με υποχρεωτική παρουσία οκτώ παικτών με δικαίωμα συμμετοχής στις ελληνικές Εθνικές ομάδες.

3.Να ψηφιστεί η υποχρεωτική παρουσία τριών παικτών με δικαίωμα συμμετοχής στις Εθνικές ομάδες, στη βασική εντεκάδα των συλλόγων.

4.Πρόταση της Nova για τροποποίηση των κριτηρίων για τη διανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Στόχος είναι ένα μεγάλο ποσό να κατανέμεται στις ομάδες αναλογικά με τους Έλληνες παίκτες που χρησιμοποιούν στη σούπερ λίγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ