Καταιγιστικός στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός

Καταιγιστικός στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός

Η ομάδα του Ολυμπιακού Κ17 επικράτησε με το εντυπωσιακό 7-1 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο της Κρήτης και έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα.

O Ολυμπιακός κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον ΟΦΗ όπως άλλωστε μάρτυρα και το σκορ του αγώνα.

Ο κορυφαίος για την ομάδα του Ολυμπιακού ήταν ο Αντώνης Παπακανέλλος ο οποίος πέτυχε χατ τρικ. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5ο λεπτό ο Παπακανέλλος με απευθείας εκτέλεση πέναλτι το οποίο είχε κερδίσει ο Γατόπουλος. Το 2-0 ήρθε στο 17ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Τρία λεπτά μετά παλιό Παπακανέλλος έκανε το 3-0 για τον Ολυμπιακό. Το 4-0 έγινε στο 24ο λεπτό με σκόρερ το Γατοπούλο αυτή τη φορά. Στο 32ο λεπτό ο ΟΦΗ κατάφερε να μειώσει σε 4-1.

Στο 58ο λεπτό ήταν η σειρά του Γατοπούλου να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το 5ο του Ολυμπιακού. Ο Κωστούλας στο 65o λεπτό με εύστοχο πλασέ από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το 6ο γκολ. Τέσσερα λεπτά πριν από τη συμπλήρωση των 90 ο Στάντζος διαμόρφωσε το 7-1.

Ολυμπιακός (Συλαϊδόπουλος): Έξαρχος, Αρσενίδης (62’ Κουτσόπουλος), Σαββάκης, Πρεκατές, Φίλος, Σταράκης (46’ Κωστούλας), Φανάρας (46’ Κακακιός), Αλαφάκης (46’ Μουζακίτης), Γατόπουλος, Παπακανέλλος (62’ Στάντζος), Δρόσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ