Forbes – Ποιοι είναι οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές (pic)

Forbes – Ποιοι είναι οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές (pic)

Το Forbes δημοσίευσε τη λίστα με τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως με τα ποσά να είναι τεράστια και ιλιγγιώδη

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Forbes δημοσίευσε τη λίστα με τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του κόσμου.

Όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς η σχετική λίστα είναι συμπληρωμένοι με μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες της υφηλίου με τα ποσά που λαμβάνουν ετησίως να είναι ασύλληπτα.

Στην 1η θέση φιγουράρει η κορυφαία μεταγραφή του καλοκαιριού, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος υπογράφοντας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξασφάλισε ετήσιες αποδοχές ύψους 70 εκατ. δολάρια, ενώ από τις εμπορικές χορηγίες λαμβάνει αλλά 55 εκατ. Σύνολο: 125 εκατ. δολάρια ετησίως!

Στην 2η θέση βρίσκεται η έτερη ηχηρή μετακίνηση της περασμένης μεταγραφικής περιόδου, αυτή του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν με τον Αργεντίνο να λαμβάνει από τη νέα του ομάδα 75 εκατ. και άλλα 35 από τις χορηγίες.

Αξιοσημείωτο δε, πως την τετράδα κλείνουν οι συμπαίκτες του Μέσι στην Παρί, Νεϊμάρ και Εμπαπέ με τον Βραζιλιάνο να κερδίζει συνολικά 95 εκατ. δολάρια (75 από το συμβόλαιο, 20 από τις χορηγίες) και τον Γάλλο να λαμβάνει 43 εκατ. δολάρια (28 από το συμβόλαιο, 15 από χορηγίες).

Στην 5η θέση βρίσκεται ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Μο Σαλάχ με τον Αιγύπτιο να έχει συμβόλαιο ύψους 25 εκατ. δολαρίων και σε συνδυασμό με τα 16 από τις χορηγίες, το ετήσιο ποσό ανεβαίνει στα 41 εκατ. δολάρια.

Αναλυτικά η δεκάδα του Forbes με τους πιο πλούσιους ποδοσφαιριστές:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ