Αιγινιακός – Δόξα Δράμας 0-2

Αιγινιακός – Δόξα Δράμας 0-2

Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς, πέτυχε η Δόξα Δράμας που πέρασε νικηφόρα από το Αιγίνιο κόντρα στον Αιγινιακό με 0-2.

Η ομάδα της βόρειας Πιερίας μπήκε πιο δυνατά στο ματς και έφτασε κοντά στο γκολ, χωρίς όμως να το πετύχει. Αρχικά στο 15΄με το σουτ του Λιόλιου που κατέληξε άουτ, και στη συνεχεία στο 31΄ με το σουτ του Τσολακίδη να έχει την ίδια κατάληξη.

Αυτό το οποίο δεν πέτυχε η ομάδα του Κώστα Νικολαϊδη, το κατάφεραν οι «μαυραετοί» στο 45΄ με το πλασέ του Πετρόπουλου, αποτέλεσμα το οποίο ήταν και το τελικό του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 48΄ η Δόξα κατάφερε, να ζευγαρώσει τα τέρματα της με τέρμα του Ματσούκα.

Από το σημείο εκείνο και μετά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στην επίτευξη ενός γκολ, που θα τους έβαζε και πάλι στο ματς. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στο 55΄και στο 62΄ τα σουτ όμως του Γιαζιτζόγλου, δεν είχαν την κατάληξη που αυτός θα ήθελε.

Σε 2 περιπτώσεις, στο 60΄και στο 71΄η Δόξα έφτασε κοντά στο 0-3, οι προσπάθειες όμως των Κάσες και Λίτσκα δεν είχαν την κατάληξη που θα ήθελαν με το σκορ να διατηρείται μέχρι το τέλος του ματς.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Τοπαλίδης, Βλάχος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Πολύζος, Γκατζολάρι, Τσολακίδης, Ζούρκος (73’ Παπαδόπουλος), Ντόγος (57’ Δωματάς), Σοφιάνης.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Πετρόπουλος (69’ Λίτσκας), Ματσούκας (57’ Μαχαίρας), Κάσες (85’ Τσούτσης), Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος, Ριζογιάννης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ