Πήρε Τσιμπουκάκη η ΑΕΚ

Πήρε Τσιμπουκάκη η ΑΕΚ

Παίκτρια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ είναι πλέον με κάθε επισημότητα η Έφη Τσιμπουκάκη.

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα της η Έφη Τσιμπουκάκη, με την Ένωση να ανακοινώνει και επίσημα της απόκτηση της 31χρονης στόπερ.

Η Ελληνίδα παίκτρια έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί και ως επιθετικός, δίνοντας έτσι μια επιπλέον λύση στο ρόστερ του συλλόγου για το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Έφη Τσιμπουκάκη. Η 31χρονη (19/02/1990) στόπερ, που αγωνίζεται και ως επιθετικός, εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Η Έφη Τσιμπουκάκη ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία. Τη σεζόν 2013-2014 αγωνίστηκε στο σωματείο της Λαύρας και τη διετία 2014-2016, φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου Αθηνών. Ακολούθησε η Ολυμπιάδα Υμμητού, με την οποία αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ κατά την πρώτης παρουσία, ενώ την επόμενη χρονιά πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ Εθνική Κατηγορία.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Έφη Τσιμπουκάκη δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω στην πρώτη γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ. Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν ο προπονητής και η διοίκηση και να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην επόμενη κατηγορία».

Έφη, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ