Μαρσέιγ – Καέν 5-0

Μαρσέιγ – Καέν 5-0

Με τον Μήτρογλου να πετυχαίνει γκολ, η Μαρσέιγ σκόρπισε με 5-0 την Καέν, έφτασε τους 24 βαθμούς και βρίσκεται πλέον στην 3η θέση της Ligue 1.

Ήρεμο βράδυ είχε η Μαρσέιγ που επικράτησε με το επιβλητικό 5-0 της Καέν και βρέθηκε στην τρίτη θέση της Ligue 1. Σκόραρε ο Μήτρογλου με κεφαλιά στο 76′.

Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ήταν ξεκάθαρες οι διαθέσεις των γηπεδούχων, αλλά παρά τις πολλές τελικές το πρώτο γκολ ήρθε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Συγκεκριμένα στο 43′, ο Λουίζ Γκουστάβο έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή και με ωραίο αριστερό σουτ άνοιξε το σκορ για του γηπεδούχους.

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε στους ίδιους ρυθμούς, αλλά αυτή τη φορά η Μαρσέιγ μετέτρεψε τις όποιες ευκαιρίες της σε γκολ. Το…πάρτι ξεκίνησε στο 47′ με τον Τοβάν να σκοράρει από κοντά ενώ μόλις πέντε λεπτά ο Μάνσον διαμόρφωσε το 3-0.

Η Μαρσέιγ δεν πάτησε… φρένο και στο 76′ ήρθε η ώρα του Μητρο-γκολ.

Ο, εκπληκτικός σήμερα, Τοβάν έκανε συστημένη σέντρα για το κεφάλι του Έλληνα σέντερ φορ και εκείνος δεν αστόχησε κάνοντας το 4-0. Το κερασάκι στην τουρτα έβαλε ο Τοβάν στο 81′ με εύκολο τελείωμα από κοντά.

Το 5-0 παρέμεινε ως το τέλος με την Μαρσέιγ να κατακτά με εύκολο τρόπο ένα πολύ σημαντικό τρίποντο για την δύσκολη συνέχεια , και τον Κωστα Μήρογλου να δείχνει πως σιγά σιγά…ζεσταίνεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ