Χαριστέας – «Μόνη ελπίδα η UEFA, να βάλει δικούς της ανθρώπους στην ΕΠΟ»

Χαριστέας – «Μόνη ελπίδα η UEFA, να βάλει δικούς της ανθρώπους στην ΕΠΟ»

Έξω από τα δόντια τα είπε ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος κλήθηκε να μιλήσει σε αγγλικό Μέσο για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου και για την... ελεγχόμενη ΕΠΟ.

Διαφήμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου έκανε ο Άγγελος Χαριστέας… Όχι όμως για καλό. Ο «θρύλος» της Ελλάδας μίλησε σε αγγλικό Μέσο και τα είπε έξω από τα δόντια. Αναφέρθηκε στην παραίτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη, είπε για την ΕΠΟ που ελέγχεται από άλλους οι οποίοι βγάζουν και τον δικό τους πρόεδρο, ενώ ζήτησε τη βοήθεια της UEFA, λέγοντας πως η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία πρέπει να βάλει στην ελληνική ομοσπονδία δικούς της ανθρώπους για να εξελιχθεί το ποδόσφαιρο της χώρας μας.

Αναλυτικά όσα είπε στο football365:

«Ο Ζαγοράκης παραιτήθηκε γιατί δεν ήθελαν να του δώσουν την εξουσία να διοικήσει. Κάποιοι δεν επενδύουν σε παίκτες αλλά θέλουν να ελέγχουν διαιτητές και την ομοσπονδία. Κάποιες ομάδες ελέγχουν ποιος θα εκλεγεί πρόεδρος, ποιοι θα είναι γύρω του και οι άλλες ομάδες είναι εκεί απλά να βλέπουν το… έργο. Η UEFA πρέπει να πιέσει να βάλει τους δικούς της ανθρώπους γιατί αυτή είναι η μόνη ελπίδα για να αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο αλλά τα τελευταία χρόνια είναι σαφές ότι η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη».

Και πρόσθεσε: Δεν έκανε ελεύθερες επιλογές. Νομίζω ότι αυτός ήταν ένας από τους λόγους για να πει «αντίο, δεν θέλω να είμαι μέρος αυτού». Ήθελαν απλώς να βάλουν ένα μεγάλο όνομα (σ.σ. τον Ζαγοράκη) για πρόεδρο χωρίς καμία εξουσία, χωρίς να του δώσουν χώρο, να βάλει κανόνες ή να βάλει τις ιδέες του στην ομοσπονδία. Έτσι, από την αρχή όλοι κατάλαβαν ότι δεν ήθελαν να δώσουν στον Ζαγοράκη εξουσία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ