Νέα αφαίρεση εννέα βαθμών στην Ντέρμπι για οικονομικές παραβάσεις

Νέα αφαίρεση εννέα βαθμών στην Ντέρμπι για οικονομικές παραβάσεις

Μια ακόμη ποινή επιβλήθηκε στην Ντέρμπι Κάουντι, αυτή τη φορά αφαίρεση εννέα βαθμών, για οικονομικές παραβάσεις.

Τιμωρία αφαίρεσης εννέα βαθμών επιβλήθηκε στην Ντέρμπι Κάουντι για παραβίαση των οικονομικών κανόνων της αγγλικής Football League (EFL), ανεβάζοντας στους 21 τους βαθμούς που έχουν αφαιρεθεί συνολικά από τα «κριάρια», μετά την υπαγωγή του συλλόγου σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης τον Σεπτέμβριο.

Η Ντέρμπι, της οποίας προπονητής είναι ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τελευταία θέση της Championship με -3 βαθμούς και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υποβιβαστεί αυτή τη σεζόν στην League One (σ.σ. η Γ΄ κατηγορία).

Τον Σεπτέμβριο, η Ντέρμπι τιμωρήθηκε με αφαίρεση 12 βαθμών, την καθιερωμένη ποινή για έναν σύλλογο που μπαίνει σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης, και άσκησε έφεση κατά της απόφασης αυτής, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Η ομάδα, η οποία ανήκει στον Άγγλο επιχειρηματία, Μελ Μόρις, βρισκόταν σε εμπάργκο μεταγραφών πριν από το άνοιγμα της καλοκαιρινής περιόδου, αφού δεν είχε πληρώσει μισθούς παικτών τους προηγούμενους μήνες.

Ο Ρούνεϊ δήλωσε τον Σεπτέμβριο ότι δεν θα φύγει από τον σύλλογο, που συνεχίζει να ψάχνει για νέο ιδιοκτήτη Η ομάδα του αντιμετωπίζει την Κυριακή την πρωτοπόρο Μπόρνμουθ, επιδιώκοντας την πρώτη νίκη της σε εννέα αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ