Σπόρτινγκ – «Ντροπή για το πορτογαλικό ποδόσφαιρο»

Σπόρτινγκ – «Ντροπή για το πορτογαλικό ποδόσφαιρο»

Η Σπόρτινγκ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εξαπολύει «πυρά» στην πορτογαλική λίγκα για όσα συνέβησαν στο ματς της Μπελενένσες με την Μπενφίκα.

Χαμός έχει γίνει στην Πορτογαλία με τα όσα συνέβησαν στη χθεσινή αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Μπελενένσες, όπου η τελευταία κατέβηκε με εννέα παίκτες στο ματς, καθώς είχε στις τάξεις της 14 παίκτες θετικούς στο κορωνοϊό.

Το ματς διακόπηκε στο 48ο λεπτό αφού οι γηπεδούχοι προφασίστηκαν τραυματισμούς και αδυναμία να συνεχίσουν τον αγώνα με περισσότερους από έξι παίκτες, με το σκορ να είναι 7-0 υπέρ των «Αετών».

Η Σπόρτινγκ πήρε επίσημα θέση επί του θέματος και επιτέθηκε στην πορτογαλική λίγκα μέσω μιας ανακοίνωσης της.

Η ανακοίνωση των πρωταθλητών Πορτογαλίας:

«Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν μπορεί να μην σχολιάσει όσα συνέβησαν απόψε στο «Εστάντιο Νασιονάλ». Αυτό που οδήγησε στο να είναι εφικτή αυτή η κατάσταση αξίζει βαθύ προβληματισμό από όλους εκείνους που υπερασπίζονται την αθλητική δικαιοσύνη και πρέπει να αξίζει την εθνική προσοχή στο υψηλότερο επίπεδο.

Αξίζει τη προσοχή της διεθνούς δικαιοσύνης και σηματοδοτεί ένα ακόμη μαύρο επεισόδιο του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, το οποίο ζει ήδη μολυσμένο από τη μόνιμη εμπλοκή του σε υποψίες διαφθοράς.

Το πορτογαλικό ποδόσφαιρο στο σύνολό του έχει σοβαρές προκαταλήψεις σήμερα, όπως και οι σύλλογοι που είναι μέρος του και αγωνίζονται μόνο στο γήπεδο. Αυτό που συμβαίνει έχει σοβαρές επιπτώσεις στην αξιοπιστία αυτού του πρωταθλήματος και των θεσμών που το ρυθμίζουν. Η κατάσταση δεν μπορεί ή δεν πρέπει να αφήσει κανέναν αδιάφορο γιατί το πορτογαλικό ποδόσφαιρο δεν θα ληφθεί ποτέ στα σοβαρά.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι ένας σύλλογος με αξίες και αρχές που δεν πρόκειται ποτέ να παραιτηθεί και θεωρεί ότι αυτό που συνέβη είναι ντροπή για το πορτογαλικό ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ