Απίστευτο – έκλεισαν τμήματα σε παιδιατρικό νοσοκομείο λόγω της Μπελενένσες

Απίστευτο – έκλεισαν τμήματα σε παιδιατρικό νοσοκομείο λόγω της Μπελενένσες

Ένα νοσοκομείο κοντά στην Λισαβόνα έκλεισε προσωρινά δύο από τα παιδιατρικά του τμήματα, αφού ένας γιατρός που εργάζεται στην Μπελενένσες βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Το νοσοκομείο Garcia de Orta στην Αλμάντα που βρίσκεται κοντά στην Λισαβόνα ανακοίνωσε ότι τα παιδιατρικά τμήματα των επειγόντων θα παραμείνουν κλειστά για τις επόμενες 14 ημέρες. Ένας γιατρός του νοσοκομείου που εργάζεται και στην Μπελενένσες βρέθηκε θετικός στην μετάλλαξη Όμικρον του κορωνοϊού.

Το νοσοκομείο με ανακοίνωση του αναφέρει πως τα άτομα που ήρθαν σε επαφή με τον γιατρό ήταν συνολικά 28 και ήδη έχουν μπει σε καραντίνα και παρακολουθούνται στενά.

Οι πορτογαλικές υγειονομικές αρχές εντόπισαν τη Δευτέρα 13 κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον, όλα σε παίκτες και προσωπικό της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπελενένσες, με πρώτο «φορέα» του ιού, ποδοσφαιριστή της που επέστρεψε πρόσφατα από τη Νότια Αφρική.

Ένας εκπρόσωπος της πορτογαλικής ομάδας με δήλωση του στο ρόιτερ επιβεβαίωσε πως ο εργαζόμενος στον τομέα της υγείας που μολύνθηκε με τη μετάλλαξη Όμικρον στο νοσοκομείο Garcia de Orta ήταν επίσης γιατρός της Μπελενένσες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ