Η τρομερή φωτογραφία από την παιδική ηλικία του Ραφίνια (pic)

Η τρομερή φωτογραφία από την παιδική ηλικία του Ραφίνια (pic)

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ανακοινώθηκε από τη Σάο Πάολο της οποίας δήλωσε οπαδός από παιδί και δεν λέει ψέματα...

Παίκτης της Σάο Πάολο είναι πλέον ο Ραφίνια ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Γκρέμιο, αλλά δεν σκόπευε όπως φάνηκε να κρεμάσει τα παπούτσια του παρά τις φήμες περί του αντιθέτου.

Ο 36χρονος άσος που αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο την περσινή σεζόν στον Ολυμπιακό, υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τη Σάο Πάολο και καλείται να καλύψει το κενό που άφησε με την αποχώρησή του ο Ντάνι Άλβες.

Κατά την παρουσίασή του από τη νέα του ομάδα, ο Βραζιλιάνος άσος αποκάλυψε μάλιστα πως είναι οπαδός του συλλόγου από μικρή ηλικία. Κι αν κανείς σκεφτεί ότι «όλοι τα ίδια λένε», στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πέσει έξω καθώς ο Ραφίνια έχει και… αποδείξεις.

Μέσω των social media ήρθε στο φως μία φωτογραφία από τα χρόνια που ο Ραφίνια ήταν παιδί, στην οποία φοράει τη φανέλα της ομάδας και όπως τόνισε ο ίδιος στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου, πάντα τα Χριστούγεννα του έφερναν δώρο φανέλα της Σάο Πάολο.

Ο Ραφίνα είναι γεννημένος στη Λοντρίνα, η οποία ανήκει στην πολιτεία του Παρανά ωστόσο η οικογένειά του έχει καταγωγή από το Σάο Πάολο, γι’ αυτό κι από μικρός δέθηκε με την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ