Αυτός είναι ο αντί Περέιρα στη Φενέρ

Αυτός είναι ο αντί Περέιρα στη Φενέρ

Η Φενέρμπαχτσε μετά το «διαζύγιο» με τον Βίτορ Περέιρα ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη νέου προπονητή για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Τρεις εβδομάδες μετά το «διαζύγιο» με τον Βίτορ Περέιρα, η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε τον νέο προπονητή της ομάδας.

Πρόκειται λοιπόν για τον 60χρονο Τούρκο προπονητή Ισμαήλ Καρτάλ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Φενέρμπαχτσε έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με στόχο να καταφέρει να σώσει τη χρονιά.

Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στην Πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο τουρκικό πρωτάθλημα και απέχει 17 βαθμούς από την κορυφή στην οποία βρίσκεται η Τραμπζονσπόρ. Επιπλέον έμεινε εκτός από τον Ολυμπιακό από τη συνέχεια του europa League και τον επόμενο μήνα θα αγωνιστεί στα play off του Εuropa Conference League με αντίπαλο τη Σλάβια Πράγας.

Ο Καρτάλ έχει συνδέσει εν πολλοίς το όνομά του με τη Φενέρμπαχτσε,καθώς αγωνίστηκε στην ομάδα για δέκα χρόνια από το 1983 έως το 1993 ως ποδοσφαιριστής, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στο σύλλογο της Κωνσταντινούπολης με διάφορες ιδιότητες, όπως προπονητής ακαδημιών, ως βοηθός προπονητή , αλλά και ως πρώτος προπονητής τη σεζόν 2014-15.

Έχει δουλέψει ως τεχνικός σε πολλές ακόμη τουρκικές ομάδες, με τελευταία την Κόνιασπορ, από την οποία έφυγε τον Φεβρουάριο του 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ