Διάσημος ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε με αυτά τα παπούτσια – Δεν θα πιστεύετε πόσο κοστίζουν

Διάσημος ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε με αυτά τα παπούτσια – Δεν θα πιστεύετε πόσο κοστίζουν

Τα παπούτσια που φορούσε ο διάσημος ποδοσφαιριστής αξίζουν πάνω 40.000.

Ο Αντρέ Πιερ Ζινιάκ έχει γίνει αντικείμενο προσοχής στο Μεξικό για τον τρόπο που ντύνεται, αλλά κυρίως τα παπούτσια που φοράει συνήθως, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με ένα πολύ ιδιαίτερο και εκκεντρικό συιλ.

Ο Γάλλος επιθετικός που μένει εδώ και πολλά χρόνια μόνιμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και παίζει στην Τίγκρες έκανε μια εμφάνιση με τα Adidas Yeezy τα οποία είναι πανάκριβα παπούτσια. Ίσως τα πιο ακριβά της εποχής. Ο Ζινιάκ είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στην Κεντρική και Λατινική Αμερική, ενώ έχει το πιο μεγάλο συμβόλαιο στο Μεξικό.

Ο Ζινιάκ λοιπόν αρέσκεται να αγοράζει και να φοράει πανάκριβα ρούχα και παπούτσια και έκανε την εμφάνιση του με τα Yeezy του, όπου αμέσως έγινε αντικείμενο συζήτησης. Η ανάρτηση του μάλιστα στο Instagram μετά την προπόνηση και η…διαφήμιση του συγκεκριμένου μοντέλου ανάγκασε πολύ κόσμο να ψαχτεί για τις τιμές των παπουτσιών.

Ένα ζευγάρι από τα Adidas Yeezys λοιπόν είναι πανάκριβα και πιθανόν το πιο ακριβό μοντέλο αθλητικού παπουτσιού αυτή την εποχή, διότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν. Έτσι αυτό το πολύ ιδιαίτερο ζευγάρι είναι πανάκριβο. Ο μέσος όρος των τιμών αυτών των παπουτσιών είναι 7.863 πέσος, δηλαδή λίγο πολύ 339 ευρώ

Τα πάντα όμως εξαρτιόνται από το ζευγάρι. Μπορεί λοιπόν ένα Yeezy ζευγάρι να φτάσει την τιμή των 40.000 πέσος στο Μεξικό, κάτι που σημαίνει ότι στην Ευρώπη θα έχει 1.727. ευρώ. Ποσό λίγο πολύ εντυπωσιακό. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται λοιπόν το παπούτσι του Ζινιάκ έκανε 40.000 πέσος και είναι το ακριβότερο στην αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγες μέρες νωρίτερα ο Ζινιάκ φορούσε στον τελικό της μεξικάνικης λίγκας στις γυναίκες ένα πράσινο παλτό που συνδύασε με παπούτσια που έκαναν 200.000 πέσος, κάτι που σημαίνει περίπου 8.635 ευρώ!

André Pierre Gignac was seen with very exclusive shoes.  (Photo: @10apg)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ