Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0  – Σούπερ Σοσιεδάδ, έστειλε… σπίτι της την Ατλέτικο

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0 – Σούπερ Σοσιεδάδ, έστειλε… σπίτι της την Ατλέτικο

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ επικράτησε με 2-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας. - Χαμός πριν την έναρξη της αναμέτρησης, καθώς οπαδοί της Σοσιεδάδ επιτέθηκαν στο πούλμαν των Ροχιμπλάνκος.

Η θέση της στην La Liga μακριά από την κορυφή. Στο Super Cup αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Μπιλμπάο. Το κακό τρίτωσε για την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία έμεινε και εκτός προημιτελικών στο Κύπελλο Ισπανίας. Οι Πρωταθλητές Ισπανίας ηττήθηκαν με 2-0 από την Σοσιεδάδ στον Σαν Σεμπαστιάν και έμειναν εκτός συνέχειας στην διοργάνωση. Πλέον, ο μόνος τίτλος που κυνηγάει η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είναι το Champions League, εκεί που κοντράρεται με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην φάση των «16».

Το ματς για την Ατλέτικο θα ήταν απαιτητικό από την αρχή. Οι φίλοι της Σοσιεδάδ «έβαλαν φωτιά» στο παιχνίδι από την αρχή, όταν έκαναν επίθεση στο πούλμαν των Ροχιμπλάνκος κατά την άφιξη τους στο γήπεδο. Οι παίκτες του Σιμεόνε ποτέ δεν μπήκαν στο «πνεύμα» του παιχνιδιού. Η πιο ψυχωμένη Σοσιεδάδ είχε τον έλεγχο από την αρχή της αναμέτρησης, δεν επέτρεψε πότε στην Ατλέτικο να φανεί απειλητική, και πανηγύρισε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ισπανίας. Γιανουζάι και Σόρλθοθ υπέγραψαν τον θρίαμβο της ομάδας τους.

Ο πρώτος άνοιξε το σκορ στο 33΄ για τους «Txuri-Urdin» με ωραία κεφαλιά, ενώ με την έναρξη τους δευτέρου μέρους, ο Σόρλοθ στο 47΄ έδωσε αέρα πρόκρισης στην ομάδα του. Από εκεί και πέρα, η Ατλέτικο, έχασε μερικές ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να μπει και πάλι στην διεκδίκηση του ματς και μοιραία έμεινε εκτός προημιτελικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ